Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Daniëlle van Webshop LadyBug.

Webshop LadyBug - DanielleDe persoon achter Webshop LadyBug

Ik ben Daniëlle, 26 jaar, getrouwd met Lukas en een creatieve thuisblijfmoeder van twee jonge meisjes (2013 & 2014) met een eigen webshop en blog.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Tijdens mijn zwangerschap van onze oudste dochter was ik veel bezig met het maken van creatieve creaties van vilt en papier. In die zelfde tijd kwam ik in contact met een goed doel, en besloot de creaties die ik maakte te verkopen voor het goede doel. Zo is langzamerhand mijn hobby uitgegroeid tot een webshop, waarmee ik elke drie maanden een ander goed doel steun!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Ik verkoop handgemaakte creaties van vilt en papier. Hierbij kun je denken aan magneetjes, decoratie hangers, telefoon, iPad & e-reader hoezen, boekenleggers, cadeaukaartjes, labeltjes, kaarten, enveloppen, snailmailpakketjes, armbandjes, wagenspanners en woonslingers.

Webshop LadyBug

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Alle producten in mijn webshop zijn handgemaakt en staan voor een sprankje geluk. Je maakt met een aankoop niet alleen jezelf blij, maar ook anderen in nood. Er gaat namelijk altijd 50% van het aankoopbedrag naar een goed doel. Daarnaast heb ik een actie genaamd Thema Enveloppen. Een thema envelop is een bubbeltjesenvelop boordevol cadeautjes van verschillende webshops. Deze verschijnt 6x per jaar, in 6 verschillende thema’s. Van elke bestelde envelop gaat er €1.50 naar een goed doel. Er is ook de mogelijkheid om hier een abonnement op te nemen. Er gaat dan €9 in totaal naar verschillende goede doelen.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Vorig jaar zomer zijn we verhuisd, en hebben we op de voorzolder een werkplek voor mijn webshop gecreëerd. Ik werk dus altijd thuis.

Webshop LadyBug - werkplek

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste van mijn werk is dat ik zelf kan bepalen welke producten ik maak en verkoop, welke materialen ik gebruik en dat ik kan doen wat ik leuk vind, namelijk met mijn handen bezig zijn. Ik vind het daarnaast heerlijk dat ik mijn tijd zelf kan inplannen, niet afhankelijk ben van anderen en niet alleen mijn klanten, maar ook goede doelen blij kan maken!

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik zou het leuk vinden om wat vaker op creatieve markten te gaan staan en meer nieuwe producten te ontwerpen, om nog meer geld op te kunnen halen voor het goede doel!

Actie!

Met code ladybug2016 ontvang je eenmalig 20% korting op het hele assortiment. Let op: vul eerst hier je gegevens in. Deze kortingscode is geldig tot 1 januari 2017

Bezoek Webshop LadyBug of volg hen op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.