Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Juliette Moolenbeek van webwinkel My Lovely Notebook.

My Lovely NotebookDe persoon achter My Lovely Notebook

Hi Ik ben juliette, 35 jaar en heb mijn webshop bijna 4 jaar. Inmiddels kan ik er van leven en heb ik een medewerker (2 dagen).

Ik verkoop bijzondere en unieke notitieboeken.  Ik richt mij voornamelijk op vrouwen, maar merk dat mannen ook bij mij kopen. Dat komt denk ik door mijn unieke assortiment. Elke dag werk ik met veel plezier en passie in en aan mijn webshop. Ook vlog ik over mijn leven als ondernemende moeder met een webshop.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Vanuit passie en liefde voor notitieboeken. En omdat ik altijd al ondernemer wilde worden. Toen het idee ineens bij me op kwam, bijna 4 jaar geleden, ging ik er volledig voor. Na een half jaar het naast mijn baan gedaan te hebben, heb ik mijn baan opgezegd en werk ik full time voor de shop.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

bijzondere en unieke notitieboeken.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

  • Assortiment
  • Niche
  • Vrouwelijke look and feel
  • Customer experience door heel het aankoop proces

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik heb een magazijn en een kantoor onder ons huis. Met een aparte ingang. Zodat werk en privé echt gescheiden zijn.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste is dat er aan ondernemen zoveel dingen leuk zijn en dat het gevarieerd is. Zelf vind ik het runnen van het bedrijf en het groot maken er van het allerleukste. De taken die ik iets minder leuk vind besteed ik inmiddels uit.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik ben al de grootste in mijn niche, dat was mijn droom. Nu wil ik nog verder groeien, nog meer mensen bekend maken met mijn webshop, maar vooral ook meer mensen inspireren om te schrijven. Omdat schrijven je helpt dingen te onthouden, te verwerken en te plannen.

Bezoek My Lovely Notebook of volg Juliette op Facebook of Instagram.