Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Priscilla van webwinkel Kleine Baasjes.

De persoon achter Kleine BaasjesKleine Baasjes - Priscilla

Ik ben Priscilla, eigenaar en dromer van Kleine Baasjes. Moeder van 2 kinderen en sinds kort getrouwd. Ik houd niet van het standaard plaatje en leef mijn eigen leven. Ambitieus naar de toekomst en veel plannen. De dag is altijd veel te kort.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Als meisje had ik altijd al de droom om een eigen winkel te hebben. De inhoud van die winkel was altijd nog een beetje vaag. Ook was ik altijd met kleding bezig, Barbies aan- en uitkleden (ze hadden zelfs een eigen Benneton boetiekje) en later, shoppen en fashion magazines uitpluizen. Na de komst van de kinderen realiseerde ik me dat ik nooit meer wat met die droom had gedaan. Zat vast op een kantoor. Daar moest verandering in komen. Eigenlijk was de keus voor kinderkleding snel gemaakt omdat ik ook daar altijd mee bezig was. Voor ik het wist had ik mijn eigen winkel, maar dan eentje van deze tijd. Op het web dus. Ik heb er geen dag spijt van. Het is zo leuk om te doen. Er valt zo veel te leren in de wereld van mode en webwinkels dat het nooit saai wordt. Kleine Baasjes is de beste stap die ik ooit gezet heb!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Bij Kleine Baasjes shop je voor de leukste baby en kinderkleding van de merken Creamie, Baobab, Dirkje, Dutch Heroes en nog veel meer. Daarnaast heb ik samen met Dinesign een eigen kledinglijn opgezet: Lollylicious. Een zoet meidenmerk vol met lekkers. In september komt de nieuwe collectie online. Ook wordt de collectie uitgebreid naar jongens. Deze gaat Chocoloco heten!

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Bij Kleine Baasjes ben je gegarandeerd van een persoonlijke benadering. Heb je een vraag? Je kunt altijd bellen (of tweeten of mailen). Ik help je graag met het zoeken naar de juiste maat of combinatie. Daarnaast geef ik ook kledingparty’s bij mensen thuis. Ontzettend leuk om te doen! En uiteraard is mijn eigen kledinglijn helemaal uniek en kun je dat nergens anders kopen.

Actie!

Met code ‘AW2014’ ontvang je 10% korting op de wintercollectie van Kleine Baasjes.

Kleine Baasjes

Bezoek Kleine Baasjes of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.