Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Cora van webwinkel Blingdings.nl.

Meet: Blingdings.nlDe persoon achter Blingdings.nl

Mijn naam is Cora van Hattem-Treffers (41 jaar), ik ben getrouwd en woon in de prachtige Betuwe. Ik houd van lekker eten, wandelen, fietsen en ben graag bezig met mijn pc en foto’s.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

In het verleden ben ik zelfstandig ondernemer geweest met een eigen winkel. Echter maakte ik een lelijke val waardoor het staande vak er niet meer in zat. Noodgedwongen ben ik gaan omscholen, ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb als HR adviseur miste ik toch wel de handel. Daarom ben ik naast mijn baan de webshop begonnen, wat werd ik daar enthousiast van, echt heel leuk om mee bezig te zijn. Ik maak zelf foto’s en heb zelf de webshop ingericht. Mijn oude leven komt zo toch weer een beetje terug.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat uit mooie betaalbare sieraden, trendy tassen en andere soorten byoux en modeaccessoires.

Blingdings

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ten eerste probeer ik me te onderscheiden met het assortiment, door net andere artikelen in te kopen dan de concurrenten of liever gezegd concollega’s. Het moet betaalbaar zijn, ook voor de kleine portemonnee bied ik voldoende artikelen aan. Verder onderscheid ik me door bestellingen groot en klein altijd gratis te verzenden binnen Nederland. Maar ook buiten Nederland verzend ik natuurlijk. Daarvoor vraag ik een bijdrage in de verzendkosten.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik heb een kamer in huis ingericht met mooie steigerhouten kasten waarin mijn voorraad netjes is opgeslagen en pak daar ook mijn bestellingen in. Ik ben een gezelligheids-mens en omdat ik vaak in de avond bezig ben staat mijn pc in de huiskamer. Ik kan daar reclame maken via Facebook, ik ben er bezig met mijn foto’s, etc.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het is voor mij steeds een uitdaging zo snel mogelijk de bestellingen te verwerken en te verzenden. Waarna ik altijd een mail stuur naar de klant dat de bestelling is verzonden en graag hoor (liefst via het gastenboek) hoe men het ervaren heeft. Wat leuk vind ik het ook steeds weer wanneer men iets schrijft in het gastenboek of een mailtje stuurt dat alles goed is ontvangen en zo snel, van dat soort complimenten gaat mijn hart sneller kloppen.

Wat zijn je toekomstdromen?

Diep in mijn hart zou ik graag fulltime bezig zijn met mijn webshop, er echt van kunnen leven. En als ik dan nog even verder mag dromen zou ik naast het geweldige assortiment wat nu op dames is gericht heel graag een webshop opzetten voor mannen.

Actie!

Met code blingdings ontvang je 10% korting op het hele assortiment. Deze code is geldig tot 1 april 2016.

Bezoek Blingdings.nl of volg ze op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram of Google+.