Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Jade van webwinkel Tweedemams.

jade-tweedemamsDe persoon achter Tweedemams

Hoi, Ik ben Jade Swuste, ben 19 jaar oud en kom uit Noord Holland. Naast studente commerciƫle economie in Amsterdam, ben ik trotse eigenaresse van mijn webwinkel Tweedemams, waar ik veel tijd aan besteed en vooral veel plezier aan beleef. Mijn droom is mijn webwinkel uiteindelijk uit te kunnen breiden in een webwinkel, met fysieke winkel!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik ben mijn webwinkel begonnen vanuit twee kanten, ten eerste hadden we op school een project, we moesten iets “vintage” gaan verkopen. Na een tijd nagedacht en rondgekeken te hebben wist ik het: Ik ga tweedehands kinderkleding verkopen. Ik zat al een tijd na te denken over wat ik na mijn opleiding wilde doen, en wist dat ik iets met kinderen/kinderkleding wilde gaan doen, maar wat wist ik nog niet. Dit project heeft me het zetje in de juiste richting gegeven!

Verder was/ben ik oppas op een paar kleine kindjes, en wat me altijd al opviel is dat ze zo snel groot worden. En dat maakt dat ze hun kleding weinig aan hebben. Toen ik zag dat zoveel kleding in een doos wordt gestopt en op zolder wordt gezet (om na een paar jaar weggegooid te worden) of simpelweg meteen weggegooid wordt, kwam de gedachte in me op dat dit eigenlijk erg zonde is.. en zo is ook mijn gedachte achter mijn webshop begonnen “tweedehands kinderkleding is vaak nog erg mooi, en kan makkelijk nog een ronde mee, om een ander kindje blij te maken”

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat uit tweedehands kinderkleding voor jongens en meisjes van maat 50 tot 128. Ook zijn er verschillende accessoires zoals slaapzakken, mutsjes en schoenen te vinden. Alles zowel merk als “non-merk”.

tweedemams

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik onderscheid me van andere webwinkels doordat ik alleen tweedehands kleding verkoop (veel anderen uit mijn branche hebben zowel nieuw als tweedehands) maar wat mij opvalt, is vooral dat ik me niet alleen richt op merkkleding, maar ook “non-merk”, en een ruim aanbod aan deze verschillende (non) merken heb.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit thuis, achter mijn bureau. En hier en daar ga ik naar verschillende markten om ook offline te verkopen en mensen kennis te laten maken met Tweedemams.

tweedemams-1

Wat vind je het leukst aan je werk?

De kleding, het contact met mensen, het ontwikkelen van een website, het leren en groeien en verschillende tegenslagen overwinnen.. eigenlijk geniet ik van alles wat ik doe!

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn droom is om de webshop steeds groter te maken en uiteindelijk ook uit te breiden met een fysieke winkel, om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en ook de mensen die niet/nauwelijks gebruik (kunnen) maken van het internet te kunnen helpen aan mooie en betaalbare (tweedehands) kinderkleding!

Bezoek Tweedemams of volg Jade op Facebook, Instagram of Pinterest.