Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Stella van webwinkel Kind zo blij.

Kind zo blijDe persoon achter Kind zo blij

Ik ben Stella Koekkoek van 34 jaar. Na jaren in de zorg te hebben gewerkt wilde ik graag iets anders. Iets wat ik met plezier kon doen, met plezier kon gaan werken. Het liefst waarbij ik mijn eigen tijd kon indelen. Ik heb een gezin met 3 kleintjes waar ik volop van geniet, een lieve man die mijn steun en toeverlaat is. Hierdoor durfde ik de stap te zetten om mijn baan op te zeggen en iets te gaan doen waar ik echt blij van word.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Sinds februari 2015 gestart met de webwinkel ‘kind zo blij’. In de zomer van 2015 is mijn vriendin, Nelleke de Valk, mijn compagnon geworden. Samen zetten wij dit avontuur voort. Altijd al de wens gehad om ook een echte (!) winkel te runnen. Oktober van dit jaar zijn wij zelfs een winkel gestart in het historisch centrum van Dordrecht. Wij zijn een soort shop in shop. De dames (juffrouw Pollewop) waar wij mee zijn gaan samenwerken hebben al 5 jaar een winkel en stopte in die periode met workshops aanbieden. Hierdoor kwam een groot gedeelte van de bovenverdieping leeg te staan. Voor ons ideaal om te starten en te proeven aan het runnen van een winkel.

In februari zijn we gestart met de verkoop van kleding voor jongens, van biologische materialen en fairtrade.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat uit producten die je als ‘een kind zo blij’ maken. Sinds de stenen winkel hebben we het assortiment uitgebreid met blijmakers voor volwassenen.

Broeken van biologische materialen die te lekker zitten, jassen voor de beste winter, jumpsuits om helemaal uit je dak te gaan, longsleeves te stoer om aan te trekken, sweaters en vestjes met supercoole prints, t-shirt om veel in te ontdekken, kaarten die te leuk zijn om op te sturen, posters die je wilt ophangen, behang voor de mooiste kamer, woonartikelen om er het leukste huis van te maken en meer…

Kind zo blij

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Al onze producten hebben een goed verhaal. We weten waar ze gemaakt zijn, door wie en wat voor materialen er zijn gebruikt. Fairtrade en duurzaam en voor de kinderkleding bio staat hoog in het vaandel bij ons. Al onze producten zijn vrolijk en maken het leven nog leuker. ‘Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen’!

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik probeer zoveel mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel te doen, maar helaas lukt dit niet. Een paar avonden per week of tijdens de slaapjes van mijn jongste pak ik nog wat werkuurtjes mee. Thuis werk ik aan de eettafel en op mijn werk aan een kastje in de shop.

Kind zo blij werkplek

Wat vind je het leukst aan je werk?

De afwisseling, het contact met mensen en alle mooie producten die ik mag verkopen.

Wat zijn je toekomstdromen?

Een eigen winkel. Geen shop in shop meer, maar een eigen pandje. Collectie kleding uitbreiden met meidenkleding en de leeftijdgrens niet t/m 6 jaar maar de gehele basisschoolleeftijd. Daarnaast nog meer mooie woonartikelen van het merk Rice en Petit Pan. Een winkel waar je humeur in 1 klap verbeterd is als je een voet over de drempel zet en waar je telkens verrast wordt door mooie producten.

De webwinkel er wel bijhouden voor mensen die niet in de buurt van Dordrecht wonen.

Actie!

Je ontvangt 10% kennismakingskorting bij Kind zo blij met de code: Geniet! De code is geldig t/m 30 april 2016.

Bezoek Kind zo blij of volg ze op Facebook, Pinterest, Twitter of Instagram.