Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Anne van webwinkel Ariadne Healing.

Ariadne healingDe persoon achter Ariadne Healing

Mijn naam is Anne Meeldijk; in het dagelijks leven ben ik samenwonend, moeder van een dochter van 4 jaar en 4 dagen in de week ook gastmoeder van mijn oppaskindjes.
In de avond en weekenduren onderhoud ik de webshop Ariadne Healing en verzorg ik consulten. Momenteel ontwikkel ik ook nog prachtige workshops en cursussen. Deze zullen binnen enkele jaren ook gegeven worden. Daarnaast vol ik de opleiding tot yoga docente.
Zelf kwam ik in aanraking met de spirituele wereld na een breuk in mijn relatie. Daarna volgde een zoektocht naar mijzelf; kwam ik hooggevoeligheid tegen en openbaarde zich mijn eigen hooggevoeligheid en mijn gaven. In korte tijd leerde ik veel, maar vooral dat ik hier anderen mee wilde gaan helpen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

De webshop Ariadne Healing is ontstaan door mijn eigen zoektocht naar producten, consulten en de praktijk zoals ik deze graag zou willen zien. Werken in grote bedrijven waar je niet meer dan een nummer bent als medewerker is mijn grootste motivatie geweest om voor mijzelf te gaan starten. Daarnaast het feit dat ik heel graag anderen mensen een helpende hand wilde gaan bieden in tijden die moeilijk voor ze zijn.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

We hebben een breed assortiment aan alternatieve, spirituele & welzijn producten en consulten. Denk hierbij aan edelstenen, zoutsteen, mineralen, waterfonteinen, beelden, kaarsen, vitaminen, consulten en workshops.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ons doel is voornamelijk om zowel producten als consulten/workshops aan te bieden die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en een betere wereld.
Hierbij blijven wij constant zoeken naar natuurlijke producten voor huis, tuin & keukengebruik.
Verkoop staat niet voorop, maar begeleiding en ontwikkeling! Wij zullen dus zoveel mogelijk persoonlijk adviseren aan onze cliënten.

Actie!

De code mijn-ww-verhaal geeft 21% korting op ons gehele assortiment bij besteding vanaf 10 euro.

Ariadne healing

Bezoek Ariadne Healing of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.