Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Daphne van webwinkel Be-flowerd.

Daphne Be-flowerdDe persoon achter Be-flowerd

Ik ben Daphne Engelke en ik ben 40 jaar. Ik heb een lieve man en heb 1 prachtige zoon van 9 jaar. Zijn naam is Pelle. Ik ben van jongs af aan creatief bezig. Ik wilde het liefst alles zelf maken, van meubels tot kleding. Ik heb op het VWO dan ook tekenen in mijn vakkenpakket gehad en wilde eigenlijk een creatieve opleiding doen. Maar omdat ik – ondanks dat mijn ouders altijd zeiden “kies wat je leuk vindt” – dacht, dat ik met een creatieve opleiding niet “mijn brood” kan verdienen, ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan doen. Ik werk nu 16 uur per week bij Lunetzorg. Ik coach en ondersteun – zowel individueel als groepsgewijs – collega’s in het schrijven van persoonlijke plannen en het computersysteem dat erbij hoort. Heerlijk om te doen en prima te combineren met mijn webshop en zoon.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik ben mijn website/ webwinkel begonnen nadat ik een heleboel complimenten had gehad op de vilten bloem corsages, die ik voor de bruiloft van een vriendin had gemaakt. Waarom zou ik geen winkel starten in vilten bloemen? En zo kwam van het een het ander!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment bestaat uit vilten bloemen. Deze bloemen verwerk ik tot bruidsboeketten, polscorsages, accessoires en ik maak speciale ringbloemen voor de bruidskindjes.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Dat mijn bloemen uniek zijn, handgemaakt en aangepast aan de wensen van mijn klanten. Ik blijf nieuwe bloemvormen uit proberen door bloemen uit de natuur na te maken. Hierdoor krijg je prachtige vilten bloemen die echt lijken op jouw lievelingsbloemen. Sinds kort bevestig ik mijn vilten bloemen op echte takken uit de tuin. Hierdoor wordt het natuurlijke effect versterkt!

Actie!

Bestel je een bruidsboeket via de website dan ontvang je twee corsages gratis als je vermeldt dat je via Ultimate Webshops komt.

tulp_boeket be-flowerd

Bezoek Be-flowerd of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.