Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Jessica Lauret van webwinkel Van Kaat.

Jessica - Van KaatDe persoon achter Van Kaat

Graag stel ik mezelf kort voor: ik ben Jessica, oftewel Kaatje. Getrouwd en trotse moeder van Julie (10) en Evie (8). Hou van creatief bezig zijn, strand, wandelen, fotograferen, koken en Zeeuwse bolussen. En gek op feestjes natuurlijk!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Al vanaf het eerste kinderfeestje van mijn oudste dochter krijg ik een paar maanden voor de verjaardagen de ‘feestkriebels’. Helemaal blij dat ik weer een kinderfeestje mag bedenken. Een uitdaging, want ik wil dat het een feestje “om nooit te vergeten” wordt. Een feestje dat de meiden zich later nog herinneren. Net zoals de herinneringen die ik aan mijn eigen kinderfeestjes thuis met m’n ouders en vriendinnen heb.

Mijn feestideeën overleg ik met de kids. Dit zorgt voor enthousiaste meiden die uitkijken naar hun kinderfeestje. En voor een vrolijke Kaat die creatief helemaal los kan gaan. Maar vooral voor de stralende gezichtjes van alle kids op het feestje! Niet alleen mijn meiden waren (en zijn nog steeds) superblij met hun feestjes. Ook hun vrienden, vriendinnen en ouders waren heel enthousiast. Daardoor werd ik regelmatig gevraagd om een kinderfeestje te (helpen) organiseren. Na veel feestjes, enthousiaste reacties en “je moet hier echt iets mee doen”, besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Ik zegde mijn baan als juriste op en begon vorig jaar met van Kaat. Nu kan ik elke dag bezig zijn met het bedenken en organiseren van kinderfeestjes!

CUPCAKECUPfeestje van Kaat

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Op mijn website kan je draaiboeken en feestpakketten voor superleuke kinderfeestjes bij je thuis kopen. Het zijn themafeestjes: Cupcakecup, parfum, reis om de wereld, professor, elfen en feeën, heksen en tovenaars, spionnen en robot. In opdracht maak ik ook feestjes ‘op maat’ met andere thema’s. Zo kreeg ik bijvoorbeeld opdrachten voor een paarden- en eenhoornfeestje, een Frozenfeestje en een slaapfeestje. Bij het draaiboek kan je ook gelijk een bijbehorend feestpakket bestellen. In het pakket zitten alle spullen die je nodig hebt voor de activiteiten uit het draaiboek.

FEESTPAKKET_van Kaat

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Het zijn kinderfeestjes in originele thema’s. Feestjes die echt alle ouders kunnen organiseren voor de verjaardag van hun kids. In elk draaiboek staat namelijk een volledig programma met tijdsindeling voor een hele middag feest. Alle activiteiten staan uitgebreid beschreven. Zelfs tekst om tijdens het feest voor te lezen bij elke activiteit ontbreekt niet. Ook zijn er tips voor eten, snacks en decoraties. Je hoeft zelf dus zelf echt niets meer te bedenken. Het is echt een compleet feest.

Om het ouders echt makkelijk te maken zijn er de feestpakketten. Want op het laatste moment door de stad rennen op zoek naar dat ene ding, dat wil je niet, toch?  Ook heb je dan bijna geen voorbereiding meer. De activiteiten zitten namelijk al voorbereid in het pakket. Scheelt veel tijd aan het in huis halen van de juiste spullen en voorbereiding! Samen met van Kaat kan echt iedereen zonder stress en zorgen een superleuk kinderfeestje voor zijn kind organiseren.

PROFESSORfeestje_van Kaat

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek is een groot wit bureau in de erker van de woonkamer. Dus ik kan heerlijk naar buiten kijken (de gordijnen doe ik gewoon dicht als het regent). Een vrolijke werkplek vind ik zelf, want er staan potjes met ballonnen, confetti, glitters en lintjes naast me. Ook hangen er kleurrijke uitnodigingen die ik ontwierp voor mijn feestjes. En natuurlijk een gekke foto van mijn meiden!

Wat vind je het leukst aan je werk?

Dat iedereen met wie ik contact heb over een feestje vrolijk en enthousiast is. Niet gek natuurlijk, want het gaat om een feestje. Maar toch wel heel erg fijn; ik krijg door dat enthousiasme nog meer zin en energie om aan de slag te gaan!

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdroom is om nog meer kinderen een superleuk thuisfeestje te bezorgen. Niet alleen met de feestjes die ik nu heb, maar met elk jaar nieuwe themafeestjes waar kids uit kunnen kiezen.

Actie!

Een speciale actie voor jullie lezers: bestel je een draaiboek met bijbehorend feestpakket voor een kinderfeestje bij mij? Dan krijg je  € 2,50 korting op het draaiboek (normaal € 17,50). Wil je gebruik maken van deze actie? Vermeld dan de kortingsode UW2017 in het veld opmerking bij bestelformulier. Deze actie loopt tot 25 maart 2017.

Bezoek Van Kaat of volg Jessica op Facebook, Instagram of Pinterest.