Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Geerjanne van webwinkel Atelier Geejee.

Atelier GeejeeDe persoon achter Atelier Geejee

Mijn naam is Geerjanne van Beekhoff en ik ben 63 jaar. Ik heb twee dochters die inmiddels al weer tijden geleden de deur uit zijn gegaan. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn hond. Ik ben gestart als kleuterleidster, later heb ik gewerkt als pedagoge en ik heb daarna veel mensen met beperkingen begeleid naar werk en/of vrijwilligerswerk. Ook heb ik een aantal jaren een pottenbakkerij gehad waar ik draailes gaf aan mensen op de schopschijf, kinderfeestjes gaf en eigen gemaakt werk verkocht aan huis. Creativiteit en overdragen van kennis is eigenlijk altijd de rode draad geweest in mijn werkzame leven. En dan bedoel ik zowel handmatig, maar ook op creatieve vlak om samen met mensen oplossingen te vinden om beter te kunnen functioneren in de samenleving.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Mijn werkzame leven buitenshuis is gestopt door gezondheidsproblemen. Na veel zoeken bleek ik CLL te hebben, afkorting van chronische lymfatische leukemie. Dat uitte zich bij mij in een enorm energietekort, waardoor ik maar 2 uur achter elkaar intensief werkzaam kan zijn. Toen ik een tijdje thuis was, begon het toch weer te kriebelen om iets te gaan doen. Het idee is toen ontstaan, vanuit mijn hobby sieraden maken, om een webshop op te starten, naast het geven van workshops aan volwassenen en kinderen om sieraden te gaan maken. Dat is allemaal heel goed in eigen tijd in te delen en dus voor mij prima haalbaar. Zo is mijn leven ook weer zinvol geworden om anderen te plezieren met mooie sieraden.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment bestaat uit allerlei sieraden, van kralen, leer, waxkoord, maar ook sinds kort geweven armbandjes, tuinkettingen en al wat langer mijn brillenkoordjes. De brillenkoordjes zijn in allerlei soorten en maten te koop, ook op bestelling, met en zonder versiering. Inmiddels heb ik bij Google Chrome de eerste bladzijde behaald bij de zoekresultaten en daar ben ik best trots op! Ook maak ik sieraden van fimoklei, deze klei is erg licht, sterk en kleurvast.

Atelier Geejee

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik onderscheid me van mijn concurrenten doordat ik mijn eigen sieraden maak, vaak eenmalig en dus uniek. Ook met het maken van de brillenkoordjes probeer ik toch steeds weer iets nieuws te verzinnen, wat nog niet op de markt is.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek is in huis, in mijn atelier, boven op de 2e verdieping, waar ik ook mijn workshops kan geven. Daar staan al mijn kralen en klei en andere toebehoren netjes en overzichtelijk in de kast. Al mijn gemaakte sieraden zijn daar ook te zien en natuurlijk zijn ze dan ook te koop! Wel even bellen om een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat ik thuis ben!

Werkplek Atelier Geejee

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukst aan mijn werk vind ik de creatieve kant, je bent steeds weer iets nieuws aan het uitvinden én je werkt met/ voor mensen. Ook dat ik mijn eigen tijd kan indelen is natuurlijk heel belangrijk voor mij. En ook heel belangrijk is, dat ik het superleuk vind, als mijn klanten blij zijn met hun bestelling!

Wat zijn je toekomstdromen?

Hopelijk kan ik met mijn shop en workshops nog lang doorgaan, als mijn gezondheid dit toe wil staan!

Actie!

Met code ULTIMATE ontvang je 10% korting op alle aankopen in de webshop en op de workshops die betaald worden via de webwinkel. Deze code is geldig tot en met 31 mei 2016.

Bezoek Atelier Geejee of volg ze op het Facebook, Twitter, Pinterest of Google+.