Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Rianne van webwinkel ANN JOLIE.

Meet: ANN JOLIEDe persoon achter ANN JOLIE

Ik ben Rianne, 25 jaar oud en studeer af aan de opleiding Communicatie Management.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik ben m’n hele leven al graag creatief bezig, iets maken vind ik een van de fijnste dingen om te doen. Sieraden zijn voor mij onmisbaar, ik voel me heel kaal als ik een dag geen sieraden draag. Deze twee passies heb ik met elkaar gecombineerd en toen kwam ik bij het idee om een webshop te beginnen. Die droom heb ik nooit meer losgelaten. Een maandje geleden was het eindelijk zover dat ANN JOLIE online ging!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Uit kettingen, armbanden en accessoires.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik maak alles zelf, alle producten zijn dus handgemaakt. Ik let daar bij heel goed op de kwaliteit, die moet goed zijn. Daarbij doe ik alles lekker vanuit m’n gevoel. Als ik iets mooi vind, dan maak ik het.

Meet: ANN JOLIE

Bezoek ANN-JOLIE of volg ze op Facebook of Twitter.