Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Monja van webwinkel Monja’s Sieraden.

Meet: Monja's SieradenDe persoon achter Monja’s Sieraden

Mijn naam is Monja Bax-Roumen, ben 47 jaar en heb sinds 2011 deze leuke webshop Monja’s Sieraden. Na mijn zwangerschap ben ik, na 18 jaar, gestopt met mijn werk op school. Eerst bij KMBO “de Kempen” en na twee fusies werd het het ROC in Eindhoven, afdeling Bouwkunde, waar ik het heel erg naar mijn zin heb gehad. Na een paar jaar thuis gezeten te hebben, ben ik deze webwinkel begonnen. Ik ben getrouwd en we hebben 1 zoon van 13 jaar en een hondje.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Het is een beetje een “uit de hand gelopen hobby” geworden. Maar dit doe ik met liefde en plezier. Het is altijd weer leuk om mooie trendy sieraden te vinden die ook nog eens betaalbaar zijn. In mijn gastenboek is te lezen hoe positief mijn klanten over de sieraden, het contact, de snelle verzending, leuke verpakking en de attentie zijn. Dit maakt het voor mij natuurlijk ook heel leuk om te blijven doen.
Monja’s Sieraden is in het bezit van een SSL certificaat. Uw gegevens zijn hier veilig. (zie groen slotje boven in de “adresbalk”)

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Sieraden: armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, haarmode, …

Meet: Monja's Sieraden

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Monja’s Sieraden verkoopt betaalbare trendy sieraden. Ik heb een groot assortiment met mooie kwaliteit sieraden en vind snel (persoonlijk) contact erg belangrijk. Daarnaast rekenen we geen verzendkosten.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk meestal vanuit huis, in de woonkamer. Heb niet echt een kantoor. De sieraden liggen in een magazijn opgeslagen, dit omdat het veelal internet bestellingen zijn. Helaas heb ik geen showroom. De bestellingen kunnen wel aan huis opgehaald worden.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het contact met de klanten, bijv. bij een party. Maar ook het zoeken naar leuke betaalbare sieraden, of ze zelf maken.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik zou graag een kleine showroom aan huis willen hebben.

Actie!

Met code uw-2016 ontvang je 15% korting op hele collectie, ook op de uitverkoop artikelen. Deze code is geldig tot en met 31 mei 2016.

Bezoek Monja’s Sieraden of volg ze op Facebook, Twitter of Instagram.