Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Monique Bos van webwinkel Superhelden-Kinderkleding.

Monique Superhelden-kinderkledingDe persoon achter Superhelden-Kinderkleding

Ik ben Monique, getrouwd en mama van 2 jongens van 5 en 9 jaar. Naast mijn webshop werk ik 20 uur als reisadviseur. In mijn vrije tijd lees ik regelmatig, kijk films en ga er op uit met mijn gezin.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Het leek mij altijd al leuk om een eigen winkeltje te hebben. Toen ik gedeeltelijk in de ww kwam in 2015, kwam dat gevoel steeds sterker naar boven, bovendien ging mijn jongste zoon naar school en hield ik tijd over voor mijn gevoel. Toen heb ik de knoop doorgehakt, ik wilde graag een shop voor kinderen, al snel kwam ik uit op de superhelden, mijn jongens zijn namelijk groot fan van Batman, Spiderman, Star Wars , Paw Patrol en Blaze. Eigenlijk vinden ze alle stoere helden leuk. Toen was superhelden-kinderkleding geboren!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat naast kinderkleding uit speelgoed, knuffels, dekbedhoezen en ander kinderkameraccessoires van de helden.

superhelden-kinderkleding

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Superhelden-kinderkleding is een Club van Superhelden fans, vrolijk en stoer! Op afspraak kan er altijd gepast worden in Hoogeveen, uiteraard kan je ruilen als iets te klein is of anders dan je had verwacht. Kinderkleding wordt gratis verzonden. Ik vind het leuk om mijn klanten te verwennen, dus bestel je iets in onze shop, dan ontvang je ook een leuke goodiebag met kortingsbonnen en kleine kadootjes van andere shops.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek… mijn laptop staat in de huiskamer, dus daar werk ik veel. Boven is een klein kamertje ingericht met rekken kleding, want dat koop ik in. Het speelgoed gaat rechtstreeks van de leverancier naar mijn klanten.

pyjama_batman_superman

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik het inkopen van de kleding en het uitzoeken van speelgoed en andere artikelen voor op de site. Verder vind ik het leuk om mooie fotocollages te maken van de artikelen.

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdroom is om ooit eens een stenen shop te openen. Dat lijkt mij geweldig om de kleding direct aan klanten te verkopen. Uiteraard helemaal in Superhelden stijl, gericht op kids, evt. zelfs met speelgelegenheid zodat mama rustig kan shoppen.

Actie!

Met code Superheld krijg je 10% korting op kinderkleding.

Bezoek Superhelden-Kinderkleding of volg Monique op Facebook, Instagram of Pinterest.