Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Merel van webwinkel De Kristalmijn.

Meet: De KristalmijnDe persoon achter De Kristalmijn

Ik ben Merel en kom vanaf jongs af aan al in contact met edelstenen. Ik ben opgegroeid in een huis waar kristallen in overvloed zijn. Mijn moeder is energetisch therapeut en verricht healings/readings onder andere met de hulp van kristallen. Mede door mijn moeder ben ik erg enthousiast geworden over kristallen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Sommige kristallen kunnen helpen bij het mediteren, maar er zijn ook kristallen die fysiek kunnen helpen, bijvoorbeeld tegen hoofdpijn. Mijn moeder en ik hebben samen ook kristalworkshops gegeven in het verleden. Hierdoor weet ik veel over verschillende kristallen en hoe je ze kunt gebruiken en onderhouden. Om meer bezig te kunnen zijn met kristallen ben ik deze webwinkel begonnen.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

In onze webwinkel hebben wij een groot assortiment van verschillende edelstenen. Wij bieden deze aan in een onbehandelde ruwe vorm. Ook verkopen we edelstenen die in bepaalde vormen zijn geslepen, zoals harten, bollen of dieren. Daarnaast hebben wij verschillende soorten sieraden die uiteraard van edelstenen zijn gemaakt.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik vind het belangrijk dat de juiste stenen bij de juiste mensen komen. Daarom maken wij veel gebruik van eigen foto’s. De steen op de foto is de steen die de klant ontvangt. Wij maken daarom geen gebruik van algemene foto’s van de groothandel. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede service, zoals het hoort. Dit doen wij bijvoorbeeld door kosteloos adviezen op maat te geven aan onze klanten.

Actie!

Om bezoekers van deze website kennis te laten maken met De Kristalmijn krijgt je nu 5% korting op de gehele bestelling. Voer simpel de kortingscode Kristal2014 in tijdens het bestelproces.

Meet: De Kristalmijn

Bezoek De Kristalmijn of volg ze op Facebook.