Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Danique van webwinkel Sweetest Design.

Sweetest designDe persoon achter Sweetest Design

Ik ben Danique, 29 jaar, ik woon in Amsterdam en ik ben de eigenaresse van Sweetest Design. In mijn vrije tijd ben ik gek op shoppen, dansen, uitgaan en leuke dingen met vriendinnen doen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik wilde mijn creativiteit kwijt en begon een blog. Daarop plaatste ik een sleutelhanger die ik voor mijn moeder maakte als moederdag kado. Deze plaatste ik ook op Facebook en ineens kreeg ik bestellingen! Toen wist ik: dit is wat ik wil doen. Leuke dingen maken en mensen er blij mee maken.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment bestaat uit handgemaakte sieraden, t-shirts voor dames, heren, kids en baby, rompers, tassen, home accessoires en een kleine selectie sweetest choice die ik inkoop.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Van elk artikel wordt er maar 1 stuk gemaakt. Daardoor heb je altijd een uniek sieraad. Daarnaast kan alles naar jouw idee worden gemaakt. Heb je een leuke tekst voor een t-shirt? Dan kan dat worden gemaakt. Zie je een rompertje met tekst maar wil je dat in andere kleur: ook mogelijk!

Sweetest design

Bezoek Sweetest Design of volg ze op Facebook of Twitter.