Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Jeanette van webwinkel Pluk iets moois.

Meet: Pluk iets mooisDe persoon achter Pluk iets moois

Ik ben Jeanette Meijers en run in mijn eentje de webwinkel. Ik ben 5 jaar geleden van start gegaan met mijn webwinkel in duurzame woonaccessoires en cadeau-artikelen. Langzamerhand ben ik gaan samenwerken met verschillende conceptstores. Nu werk ik samen met Conceptstore NYHAVN in Haarlem. Hier heb ik een shop in shop, dat wil zeggen dat al mijn webshop spullen in de winkel staan en vanuit hier verstuur ik mijn webshop bestellingen. Ik werk ook 2 dagen in de week in de winkel.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik ben de webwinkel begonnen omdat ik weduwe was geworden en graag een baan wilde combineren met het opvoeden en thuis willen zijn voor mijn kinderen. Mijn webshop heet plukietsmoois, afkomstig van de gedachte plukĀ  de dag, geniet van de kleine dingen in het leven. Pluk iets waar je blij van wordt.

Het zijn veelal gerecyclede producten. Producten met een ziel die een tweede leven verdienen. Ze zijn allemaal eerlijk en met respect voor mens en natuur gemaakt. Het is mijn missie om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Ik verkoop airplants, gieters, plantenspuiten, boeken, tuinhandschoenen, woonkettingen, dromenvangers en spullen uit India, zoals vuurkorven, kasten, peacetekens, kapstokken, houten vazen en kandelaars. Daarnaast heb ik mooie prints op hout in botanische sfeer, plaids, kussens, lunchskins, VW busjes en nog veel meer.

Meet: Pluk iets moois

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik maak persoonlijk contact met mijn klanten. Pak ieder product in met liefde en een handgeschreven kaartje. Ik verkoop producten die eerlijk zijn gemaakt met respect voor mens en natuur.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit Conceptstore NYHAVN in Haarlem en vanuit huis aan de keukentafel.

Meet: Pluk iets moois

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het op zoek gaan naar mooie spullen en ik hou van mijn klanten.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik wil over 3 jaar online flink gegroeid zijn met mijn webshop zodat ik het versturen van pakketten kan uitbesteden. Wil heel graag gaan reizen en werken als digital nomad. Ik wil dan op zoek gaan naar mooie spullen met een verhaal in het buitenland en die naar Nederland halen.

Actie!

Met de code Pim10 krijg je 10% korting op de gehele collectie van Pluk iets moois. De code is geldig tot en met 31 december 2017.

Bezoek Pluk iets moois of volg Jeanette op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.