Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Saskia van webwinkel Toejoe sieraden.

Toejoe sieradenDe persoon achter Toejoe sieraden

Hallo, mijn naam is Saskia Looij (38), ik ben getrouwd met Frans en samen zijn wij de trotse ouders van onze 3 kinderen Ties (10), Koen (8) en Roos (4). Creatief bezig zijn is een grote hobby van me. Mijn hoofd zit altijd vol ideeën, wat een grote uitdaging is om die ideeën tot een mooi eindproduct te brengen.

Mijn webwinkel Toejoe sieraden heb ik zelfstandig opgebouwd, ook maak ik al mijn sieraden zelf.

Heerlijk vind ik het om met nieuwe ideeën bezig te zijn, een bestelling mooi te verpakken en met de klant mee te denken om tot het perfecte eindresultaat te komen. Die uitdaging is iedere keer weer erg leuk om aan te gaan!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Al jaren kriebelt het om een eigen winkel te openen. Ik kom uit een ondernemersfamilie en blijkbaar zit het ondernemen ook in mijn bloed. Vanwege ons drukke gezin en ook de keuze om zoveel mogelijk thuis te zijn voor de kinderen is dit niet van de grond gekomen. In 2015 ben ik gaan nadenken over het opzetten van een webwinkel, toch een winkel, 24 uur per dag geopend en goed te combineren met ons gezin. Na heel wat uitzoekwerk, ben ik een start gaan maken met mijn webwinkel. Ondertussen is er veel veranderd, de webwinkel is flink gegroeid, zowel het assortiment als het professionele uiterlijk van mijn webwinkel.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Handgemaakte sieraden, persoonlijke sieraden, maatwerk sieraden, moeder dochter sieraden, vader zoon sieraden, gedenksieraden, geboortesieraden en kindersieraden.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Mijn webwinkel is uniek in sieraden op maat. Gepersonaliseerd, waardoor je een mooi sieraad nog persoonlijker maakt.

Alle sieraden in mijn webwinkel heb ik zelf ontworpen en gemaakt. De sieraden kunnen gepersonaliseerd worden. De sieraden graveer ik handmatig met slagstempels, wat een heel mooi effect geeft. 100 % handwerk!

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek heb ik aan huis. Aan een groot bureau ontwerp en maak ik mijn sieraden, verpak ik de bestelling en houd ik mijn webwinkel up to date. Ook de foto’s van de sieraden maak ik thuis.

Heel fijn om in mijn eigen vertrouwde omgeving met mijn grote passie bezig te zijn!

Wat vind je het leukst aan je werk?

De afwisseling in de werkzaamheden vind ik ontzettend leuk! Telefonisch contact of mailcontact met de klant, bestellingen maken, leuk inpakken en verzenden, fotograferen van de ontwerpen voor in mijn webwinkel, het up to date houden van mijn webwinkel, het administratieve gedeelte, etc. Maar….het ontwerpen van mijn ideeën vind ik samen met het ontwerpen van een opdracht wel 1 van de leukste dingen!

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdromen zijn;

  • Meer bekendheid van mijn webwinkel
  • Flinke toename in bestellingen
  • Workshops geven in handgemaakte sieraden
  • Eigen atelier, winkelpandje of bedrijfsruimte

Actie!

Met de code mijnverhaal krijg je tot 1 januari 2018 15 % korting op de gehele collectie!

Bezoek Toejoe sieraden of volg Saskia op Facebook of Instagram.