Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Jodie van webwinkel Angels & Elephants.

JodieDe persoon achter Angels & Elephants

Jodie, 30 jaar, getrouwd, samenwonend in Roosendaal met mijn grote liefde en onze lieve hond, fulltime werkend als Fashion Designer in Brussel. Creatieve geest, soms te creatief en altijd opzoek naar liefde en geluk voor mezelf en voor anderen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Op 10 september 2011 heb ik besloten mijn grote droom te verwezenlijken in de vorm van een webshop. Door mijn passies met elkaar te combineren is er een webshop ontstaan waar ik zelf ontzettend blij van word en waar ik anderen hopelijk ook blij mee maak. Ik ben graag creatief bezig, altijd aan de knutsel en mijn fantasie is eindeloos. Ondanks dat ik hele dagen bezig ben met design heb ik in mijn vrije tijd nog steeds ideeën en inspiratie in overvloed. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf en anderen gelukkig te maken en zo ontstaan er vaak de leukste en origineelste cadeautjes. Dit alles met elkaar verweven was de geboorte van Angels & Elephants.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Angels & Elephants is de giftshop voor iedereen die zichzelf, of een ander een beetje liefde en geluk wil schenken. In de webshop vind je dan ook allerlei leuke, handgemaakte, unieke en originele cadeautjes om jezelf of een ander even een steuntje in de rug te geven of op een speciale manier te laten zien dat je om iemand geeft.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Angels & Elephants is een combinatie van de belangrijkste dingen in mijn leven. Vanaf mijn geboorte heb ik al een voorkeur voor olifantjes en in de loop van mijn leven ontwikkelde ik dezelfde voorkeur voor engeltjes. Olifantjes staan symbool voor geluk en engeltjes verwoorden voor mij liefde. Elk cadeautje in de webshop is dan ook voorzien van een engeltje of een olifantje of beide. De cadeautjes zijn handgemaakt en achter elk cadeautje zit een eigen verhaal. Ik maak alleen cadeautjes die voor mij speciale betekenis hebben en ik hoop dat ik deze over kan brengen op anderen.

Angels & Elephants

Bezoek Angels & Elephants of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.