Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Laura van webwinkel Waggel en vriendjes.

Waggel en vriendjes

De persoon achter Waggel en vriendjes

Mijn naam is Laura Sterken, een vrolijke dame van 36 jaar oud. Sinds 2 jaar getrouwd en trotse mama van Katie die op 9 oktober 2 wordt (het mooie modelletje op de website).
Ik werk (nog) partime bij IKEA en daarnaast zorg ik met veel liefde en plezier voor mijn kleine meid en regel ik alles omtrent Waggel en vriendjes.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Na een workshop schilderen ben ik enthousiast aan de slag gegaan. Niet veel later ontstond Waggel op schildersdoek. Vrijwel meteen werd er op sociale media enthousiast op gereageerd en vele schilderijen voor de baby/kinderkamer volgden. Omdat ik met hart en ziel in Waggel geloof en velen met mij ben ik het verder gaan ontwikkelen. Zo is de Waggel baby lijn en de kaartencollectie ontstaan. Als het aan mij ligt is het eind nog lang niet in zicht want ik heb nog zoveel meer leuke ideeën! Wat zou het te gek zijn als er een producten lijn van Waggel en vriendjes komt. Ik zie al een schattige baby op een vrolijk boxkleed liggen en een Waggel knuffel in de hand!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat uit baby kleding zoals rompers, T-shirts, mutjes, slabbetjes en bandana bibs. Elk item is voorzien van een vrolijke opdruk van Waggel. Daarnaast hebben we Waggel wenskaarten die combineren bij de kleding. Je kunt de kaarten blanco op de website bestellen maar er is ook een mogelijkheid om je eigen Waggel wenskaart te ontwerpen. Op deze manier kun je je eigen originele kraamcadeausamen stellen. Natuurlijk verkopen we ook onze kleurrijke schilderijen, daar waar het allemaal mee begonnen is.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Waggel is mijn eigen bedachte pinguïn en daarom uniek in zijn soort. Omdat ik met hart en ziel geloof in Waggel heb ik de naam vast laten leggen als merknaam. Onze babykleding is 100% biologisch, Fairtrade en duurzaam geproduceerd. Hier zijn we bijzonder trots op want alleen het beste is goed genoeg voor onze kleintjes. De kleding is dan ook heerlijk zacht en van zeer goede kwaliteit.

Actie!

Tot en met 7 september ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Waggel en vriendjes. Gebruik de code waggelenvriendjes bij het bestellen, dan wordt je korting automatisch verrekend.

Waggel en vriendjes

Bezoek Waggel en vriendjes of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.