Ik ga op vakantie en neem mee… 3 kinderen, 2 grote koffers, 4 rugzakjes en een goed humeur.

Lijkt mij een prima start van onze vakantie binnenkort. Met de auto naar Eindhoven (vanuit Drachten), daarna 4,5 uur vliegen om daarna lekker 8 dagen te chillen met mijn 2 eigen kids en nichtje op Lanzarote.

Ter voorbereiding is er al wild door een leuk toeristenboekje gebladerd door de kids. Deze moeder werd al wild door de aanblik van een leuke kameel die ons door een natuurgebiedje zou loodsen waarna ik mijn nichtje in de ogen keek die doodsangsten uitstond… Ok het wordt dus gewoon de toeristische bus.

Een boot met glasbodem dan? Jaaa gaaf brullen de kids, bedenk me alleen zelf dat ik altijd al doodsbang voor vissen ben geweest en daarna waarschijnlijk nooit meer in de zee durf te zwemmen. Het idee dat er een of andere gruwelijke horror vis mijn benen aanvalt in het diepe water. brr. Ok, misschien helpt het om mooie tropische visjes te zien maar o wee als er een lelijk monster tussen zit, dan geen zee zwempartijtjes meer voor deze mama.

Jaaa brult mijn dochter, er is een waterpark! Uuh er ontgaat mij hier iets. We zitten A: op een eiland wat betekend overal water en B: een paar meter van ons appartement is een zwembad waar je ‘s ochtends met je duffe hoofd zo in plonst. Dus nee moeders gaat geen vermogen betalen voor een park waar dan toevallig een glijbaan is.

Hmm wat gaan we dan doen? Ja een prachtig natuurgebied waar je de werkende vulkaan kunt zien. Daar is iedereen voor te porren. Verder heerlijk toeren met onze auto die ik voor 3 dagen gehuurd heb. Heerlijk picknicken op elke willekeurige plek, leuke dorpjes bezoeken, genieten van elkaar, dat gaan we zeker doen! Verder heerlijk shoppen zoals de dames dat noemen (zoonlief kijkt me bedenkelijk nu aan) en chillen, vooral dat laatste.

Kortom we hebben er zin in! En met deze maffe bende van 4 moet het zeker goed komen! Laat de vakantie maar beginnen!