In maart sta ik met mijn webwinkel Cardcetera op het Feel Good & Shop event. Ik sta niet zo vaak op een markt of een beurs. Heel vaak zijn ze buiten en als je dan alleen maar papierwaar hebt, is dat een groot risico. Kaarten vinden regen nu eenmaal niet zo leuk. Maar dit evenement is binnen én in het gezellige Brabantse land, waar ik ook nog eens vandaan kom. Bovendien is het een mooi moment om eens lekker ‘in het echt’ te winkelen bij een aantal van mijn favoriete webwinkels. En natuurlijk om kennis te maken met de leuke eigenaren van die winkels. Want dat is natuurlijk deel van het plezier! Bij de volgende webwinkels ga ik zeker even kijken en heel waarschijnlijk ook even kopen….

Offline winkelen bij mijn favoriete webwinkels

Brown Girl Decorations verkoopt erg leuke en vooral heel vrolijke woondecoratie en lifestyle artikelen, waaronder ook veel mooie papierwaar. Maar ook veel leuke kleine dingen voor in huis en daar kun je er toch nooit genoeg van hebben? Ik denk dat dit een stand is waar ik niet zonder iets te kopen weg zal kunnen gaan.

Ik schreef al eerder een blog over mijn voorliefde voor producten met quotes erop. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik heel blij was toen ik las dat Notes & Quotes ook aanwezig is. Alle producten worden in kleine oplage gemaakt en ik denk dat als ik eenmaal de kaarten in mijn handen heb, ik ze allemaal wel wil hebben.

Sommige dingen wil ik liever eerst echt zien en voelen voor ik ze online koop. Klinkt misschien raar uit de mond van een webwinkeleigenaar, maar toch is het zo. Daarom ben ik ook heel blij dat High Tea Boetiek in Veghel staat. Want ik ben ook dol op mooi servies. Vooral op koffie- en theekopjes! Het liefst wissel ik die regelmatig af.

Nou nog eentje dan – om het af te leren! Tijdens zo’n dag staan krijg je natuurlijk ook honger, of beter nog: zin in iets lekkers. Nu staat ook Jack Fudge met een winkel op dit evenement. En laat ik nou dol zijn op fudge! Ze hebben meer dan 25 smaken – ik denk dat ik af en toe gewoon een rondje loop om ze allemaal te kunnen proeven. Heerlijk!

Dit zijn maar een paar van de winkels waar ik langs wil gaan. Gelukkig sta ik niet alleen in mijn winkel – dan is er ook nog wat tijd om zelf op zoek te gaan naar de leukste artikelen! Kom jij ook naar het Feel Good & Shop event? Dan zou ik het erg leuk vinden als je even bij mij langskomt – lekker kennismaken!