Altijd leuk de touch in huis met Pasen, maar ook wel weer lekker om de paastak en andere versieringen op te ruimen. En dan is het weer tijd voor wat veranderhoekjes in huis. Ik wil wat meer groen in huis. Dat geeft zowel kleur als rust. Wat stoere items erbij. Ik noem het: Urban Botanical Style.

Om hiervoor wat inspiratie op te doen, ben ik op Pinterest gaan snuffelen.

Hiermee krijg ik dan weer ideeën om het op mijn manier bij mij thuis te doen.

Een top website waar van alles op te vinden is, gewoon bij zoeken invullen waar je naar op zoek bent en je krijgt honderden foto’s. En dan kan je allerlei borden maken en je foto’s daarin opslaan. Ook kan je weer foto’s verwijderen. En mensen volgen waarvan je vindt dat ze leuke foto’s plaatsen. Super bron van inspiratie en top manier om een soort van persoonlijke collage te maken. Nog niet bekend met Pinterest of nieuwsgierig naar mijn feed? Kijk maar eens bij mijn account.

Urban Botanic Style

Urban Botanic Style

Urban Botanic Style