Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Melissa Brokken van webwinkel Zinin Sieraden.

Zinin SieradenDe persoon achter Zinin Sieraden

Mijn naam is Melissa Brokken en ik ben 49 jaar. Sinds maart 2017 ben ik gestart met de webshop Zinin sieraden. Dit is nogal een carrièreswitch omdat ik altijd een hele goede baan heb gehad als arbeidsdeskundige, eerst in loondienst daarna als zelfstandige. De laatste jaren haalde ik steeds minder voldoende uit mijn werk wat uiteindelijk heeft geleid tot een burnout. Na een paar haar ziekte, waarin ik veel over mezelf heb geleerd, vond ik het tijd was om iets te gaan zoeken waar mijn passie en gedrevenheid in kon leggen. Dat was best een zoektocht maar ik vond de oplossing in mijn genen. Mijn vader werkte heel zijn leven gepassioneerd in de verkoop (boeken), misschien was dit ook iets voor mij? Ik heb tot op heden geen dag spijt van deze stap. Elke dag dat ik kan werken is voor mij een feest !

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Sieraden kunnen heel veel toevoegen aan je uitstraling. Zeker als je wat ouder wordt, net als ik, loop je tegen het feit aan dat alles wat minder mooi wordt. Een mooie ketting of armband kan dan wonderen verrichten.

Van jongs af aan, heb ik wel iets gehad met sieraden. Ik maakte vaak zelf armbanden en kettingen van allerlei kralen die ik had. Tijdens mijn ziekteperiode vond ik ook rust in het maken van paracord armbanden. Echter het grootste deel van mijn huidige assortiment maak ik niet zelf. Dit komt omdat ik te veel sieraden tegenkom die ik helaas niet voor die leuke prijzen kan maken.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Aparte en betaalbare armbanden voor dames en heren, kettingen, sieradensets, paracord armbanden, sjaalkettingen en andere accessoires.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Toen ik begon zag ik dat er al heel veel sieraden webshops online actief waren. Wat me daarbij opviel dat het assortiment veel op elkaar lijkt. Ik vind het belangrijk dat ik sieraden heb die je niet veel in andere winkels tegenkomt. Mijn doelgroep richt zich grotendeels op de leeftijd 40+.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit huis en heb niet echt een kantoor. Af en toe sta ik ook op een fair mijn sieraden te verkopen.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste van mijn werk is het zoeken naar bijzondere sieraden. Ik koop mijn artikelen zowel in Nederland als in het buitenland.  Ook het contact met klanten vind ik leuk.

Wat zijn je toekomstdromen?

Aangezien ik pas gestart ben, kan ik nog niet leven van mijn webshop. Voor inkomsten ben ik noodzaakt mijn oude werk gedeeltelijk te doen. Hier wil ik vanaf, zodat ik volledig kan geven in datgene waar ik blij van wordt; Zinin sieraden.

Actie!

Met code november/december-2017 ontvang je 15% korting op alle sieraden van de webshop.

Bezoek Zinin Sieraden.