Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Berna van webwinkel Womens Favorites.

De persoon achter Womens Favorites

Ik ben Berna, 22 jaar en afgestudeerd als Camerajournalist. Ik heb gewerkt als freelance filmmaker en vormgever voor ongeveer zes jaar. Het werk vond ik hartstikke tof ondanks alle drukte.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik ben begonnen met het feit dat ik de afgelopen twee jaar erover nadacht. Alleen het plan uitvoeren en ook nog op het juiste moment was afwachtend.

Ik volgde naast mijn werk een fulltime studie genaamd Communicatie en multimedia design. Ik merkte dat de studie erg veel van mijn tijd schepte en dat ik graag praktisch bezig wilde zijn. Toen de zomervakantie naderde wist ik dat het moment aangekomen was om het concept realistisch uit te voeren. Ik begon met een financieringsplan en een onderzoeksdocument.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment van Womens Favorites bestaat uit woonaccessoires en feestassortiment met inzicht op de trends van nu. Denk aan sierkussens en antislipmatten tot aan kindertrends!

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik merk dat mijn uniek-factor ligt dat mijn webshop van de grond (coderen) is gemaakt. Waardoor de website zich visueel onderscheidt van anderen. Ook dat het assortiment afkomstig is van het buitenland is iets waarmee ik me onderscheid.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek is gewoon een kantoor aan huis. Daarnaast werk ik soms flex op de dag wanneer ik de website wil vormgeven.

Meet: Womens Favorites

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het is erg afwisselend en creatief. Het past bij mijn ervaring en wat ik van mijn studie geleerd heb.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik hoop gewoon mij volledig te kunnen concentreren op de webshop. Loopt de webshop goed, dan wil ik een winkel starten. Mocht de winkel goed verlopen dan… Ja daar heb ik eigenlijk niet over nagedacht!  ;)

Bezoek Womens Favorites of volg Berna op Facebook, Twitter en Instagram.