Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Sarah van webwinkel The Fairy Tré.

The Fairy treDe persoon achter The Fairy Tré

Ik ben sarah, 31 jaar en afkomstig uit België. Ik heb 2 kleine meisjes die nog naar de kleuterschool gaan en dus veel energie vragen ;) Ik knutsel graag samen met hen maar ook nadat ze zijn gaan slapen om mezelf wat ontspanning te geven.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik wilde al heel lang iets doen met zelfgemaakte dingen. Toen ik begon met Keltisch knoopwerk had ik het gevoel dat dit het wel kon zijn en door deelname aan een ladies night is de bal aan het rollen gegaan.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Juwelen en accessoires gemaakt volgens oude ambachten, zoals Keltisch knoopwerk, maliën en binnenkort ook Japans vlechtwerk.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Door niet de doorsnee juwelen aan te bieden die veel webshops hebben. Ik probeer mezelf te blijven en enkel dingen te verkopen waar ik zelf achter sta.

The Fairy tre - ketting

Bezoek The Fairy Tré of volg ze op Facebook.