Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Ester van webwinkel ‘t Kralenstulpje.

Kralenstulpje - EsterDe persoon achter ‘t Kralenstulpje

Graag zou ik me even aan jullie willen voorstellen, ik ben Esther en ik woon samen met mijn twee Labrador Retrievers Pim en Diesel in het dorpje Scheemda, gelegen in het mooie Oldamt in Noord – Oost Groningen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met het maken van sieraden. Mijn vader was electriciën en had allerlei onderdelen in huis, zoals plugjes en mooie andere gekleurde dingen. Hier maakte ik op de lagere school al oorbellen van, die ik later ook verkocht op de rommelmarkt en op school. Zo had ik mijn eigen handeltje en mijn eerste zakgeld, zelf verdiend!

Na de MAVO en de Modevakschool ging ik aan de slag in verschillende kantoorbanen. Totdat mijn werkgever me vroeg: “Is dit echt wat je wilt Esther? Is dit waar je altijd van hebt gedroomd om te doen?” Natuurlijk was mijn 1e reactie: Jazeker! Ik ben blij met mijn werk.” Later gaf ik stamelend toe dat mijn droom zou zijn: een eigen winkeltje, voor mezelf beginnen! Ik was altijd wel al een beetje bezig met sieraden maken voor mezelf en af en toe verkocht ik wat. Op een geven moment ben ik om ruimte te creëren het één en ander gaan verkopen via Marktplaats. En dat liep zo ontzettend goed dat ik maar ging inkopen om te verkopen. Zo veranderde mijn hobby langzamerhand in werk. Ik ben toen naar de KVK toe gegaan en heb mezelf aangemeld als ‘t Kralenstulpje. Inmiddels heb ik er meer dan een full time baan aan overgehouden en sterker nog, ik heb inmiddels 5 medewerksters, 5 lieve vriendinnen in dienst! Hoe leuk kan het leven zijn! We bestonden 10 maart 5 jaar en we groeien nog steeds.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Kralen, bedels, verpakkingsmaterialen, prijslabeltjes, sieraden en nog veel meer!

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Doordat ik rechtstreeks importeer uit het buitenland kan ik soms nog goedkoper leveren dan menig groothandel. En dat is de kracht van ’t Kralenstulpje.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk zelf over het algemeen thuis (i.v.m. mijn honden) en ik pendel een paar keer per dag heen en weer naar de zaak. Wat begon met een kamertje beneden en 4 slaapkamers boven, is tot nu toe, dezelfde ruimtes in huis, de zolder boven de garage en een blokhut vol geworden. De volgende stap was daarom ook noodzakelijk en is zojuist gezet, de verhuizing naar de voormalige bibliotheek in Scheemda.

Kralenstulpje Werkplek

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik elke dag samen ben met mijn vriendinnen die ik al jaren ken. Verder ben ik elke dag omgeven door mijn hobby, ik voel me als een kind in mijn eigen snoepwinkeltje!

Wat zijn je toekomstdromen?

Voor de toekomst hoop ik dat alles zo blijft als het nu is. Of dat ik misschien nog meer mensen aan een baan kan helpen.

Actie!

Met code ultimate10 ontvang je eenmalig 10% korting op het hele assortiment. Alleen geldig voor nieuwe klanten en tot en met 31 december 2016.

Bezoek ‘t Kralenstulpje of volg hen op Facebook, Twitter, Google+, Pinterest of Instagram.