Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Saskia van webwinkel Sassefras Meisjesspeelgoed.

Sassefras MeisjesspeelgoedDe persoon achter Sassefras Meisjesspeelgoed

Ik ben 40 jaar, getrouwd en mama van 2 kindjes. Een meisje van 8 jaar en een jongetje van 4 jaar. Heerlijk om met de kids te spelen of een spelletje te doen, een serie kijken op netflix of een goed boek te lezen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Jaren heb ik voor anderen gewerkt maar toen ik werkloos werd vond ik het heerlijk om thuis bij de kinderen te zijn. Ik wou graag thuisblijven bij de kids maar ook iets voor mezelf hebben. Toen is het idee van een eigen webshop ontstaan. Na maanden en maanden onderzoek gedaan te hebben, is de webshop in juni 2016 eindelijk open gegaan.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Ik heb meisjes speelgoed voor peuters en kleuters van 2 tot 6 jaar. Natuurlijk kunnen jongens hier ook mee spelen en zijn sommige producten ook voor jongere of oudere kindjes geschikt, maar ik richt me op peuter en kleuter meisjes. Ik sta op het punt om het assortiment uit te breiden met producten voor de kinderkamer. sassefras-meisjesspeelgoed

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik richt me op de peuter en kleuter meisjes met leuk, divers en educatief speelgoed. Verder ben ik makkelijk te benaderen voor vragen en op diverse manieren te bereiken. Mijn klanten kunnen kiezen voor de manier die zij het prettigste vinden. Mijn klant staat centraal!

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek is gewoon thuis aan de eettafel. Mijn kinderen zijn overdag op school dus ik kan lekker in mijn eigen woonkamer aan de slag.

Wat vind je het leukst aan je werk?

het bezig zijn met de webshop. producten toevoegen, website optimaliseren voor een nog beter gebruik voor de klanten. wat dat betreft ben ik een echte computer nerd. Ik vind het heerlijk om met de laptop bezig te zijn voor de webshop.

Sassefras Meisjesspeelgoed

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdroom is om uiteindelijk een stenen winkel te hebben met de leukste meisjes spullen! Maar voor nu ben ik nog zeer tevreden met alleen een webshop. Ik ben dan ook nog maar net sinds juni 2016 open.

Actie!

Met code onlineshoppennederland krijg je 10% korting op de hele collectie van Sassefras Meisjesspeelgoed. Deze code is geldig t/m 1 januari 2017.

Bezoek Sassefras Meisjesspeelgoed of volg Saskia op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of Google+.