Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Margreet van webshop Monkeys Design.

Meet: Monkeys DesignDe persoon achter Monkeys Design

Ik ben Margreet Stegeman en ben als een kind in een snoepwinkel als ik mag neuzen tussen prachtige stoffen. Als kind was ik al gefascineerd door de naaimachine van mijn moeder, de naaikoffer was iets magisch. Naast mijn liefde voor mooie stoffen ben ik een onwijs trotse moeder van een stel prachtige boys: Daan, Xem en Mees en ben gelukkig getrouwd met Danny.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Als jongensmoeder loopt ik ertegenaan dat er voor jongens vaak weinig keuze is in leuke kleding. Om hier wat aan te doen, heb ik heb besloten mijn hart te volgen en een eigen label op te gaan zetten, speciaal voor jongens. Hier kan ik mijn creatieve ei in kwijt en gaat mijn hart sneller van kloppen. Zo werd Monkeys Design geboren: het jongenslabel met kleding en woonaccessoires.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit shirts: longsleeves en t-shirts. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de collectie woonaccessoires. Hierbij moet je denken aan stoere kussens en opbergzakken.

robots piece man

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Door mij specifiek te richten op de jongens en doordat alles handgemaakt is kan ik de producten ook naar wens van de klant maken.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn atelier is niets minder dan onze keukentafel. Hier stal ik mijn naai- en lockmachine uit en breng ik vele uurtjes door met knippen, schuiven met stoffen, ontwerpen en natuurlijk naaien.

Monkeys Design Werkplek

Wat vind je het leukst aan je werk?

Een product helemaal naar wens van de klant maken. De geweldige reacties die je krijgt van de jongens en hun moeders, dat maakt mijn dag helemaal goed.

Wat zijn je toekomstdromen?

De collectie verder uitbreiden met nieuwe ontwerpen. En natuurlijk een eigen werkplek/atelier waar ik naar hartenlust kan ontwerpen, knippen en naaien.

Actie!

Met code ultimate ontvang je 10% korting op de gehele collectie van Monkeys Design. Geldig t/m 31 mei 2016.

Bezoek Monkeys Design of volg Margreet op Facebook, Twitter of Instagram.