Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Astrid van webshop Love Arganolie.

Astrid van Kollenburg - Love ArganolieDe persoon achter Love Arganolie

Ik ben Astrid van Kollenburg en ben 32 jaar oud. Samen met mijn man en twee jonge dochters woon ik in een klein dorp in Brabant. Naast de webshop ben ik ook de oprichter van Ultimate Webshops en heb ik een webwinkel adviesbureau.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

In februari 2015 heb ik de webwinkel overgenomen. Toen ik hoorde dat deze te koop stond heb ik mijn kans gegrepen. Arganolie is een product dat ik zelf al gebruikte en waarover ik enthousiast was. Het is nog redelijk onbekend in Nederland, dus daar liggen genoeg mogelijkheden.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat uit luxe verzorgingsproducten op basis van biologische arganolie, cactusvijgolie en sinds kort ook olijfolie. Naast de pure oliën vind je hier ook gezichtscrèmes, bad- en doucheproducten, zepen, haarverzorgingsproducten en diverse badaccessoires. Alles om een verwenmoment voor jezelf te creëren.

Pure, biologische arganolie - Love Arganolie

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Het assortiment van de webwinkel wordt zorgvuldig samengesteld. Alleen merken en producten die echt goed zijn worden in de webwinkel opgenomen. Zo vind ik het belangrijk dat de oliën biologisch zijn en dat de producten ook echt wat voor de huid doen. Service vind ik belangrijk, daar let ik zelf ook altijd op als ik online winkel. Daarom worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden, kunnen klanten hun aankopen gratis laten inpakken en sparen zij voor korting die ze direct bij hun volgende bestelling kunnen inwisselen.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit huis, waar ik een eigen werkruimte heb met een groot bureau en ruimte voor alle producten. Voor mij is dit ideaal omdat ik flexibel kan zijn in mijn werktijden. Ik heb jonge kinderen en ik wil er voor hen zijn als dat nodig is. Vaak werk ik ‘s avonds of in het weekend nog een paar uur.

Zepen met arganolie - Love Arganolie

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het allerleukst vind ik het inpakken van de pakketjes. Ik vind het mooi om te zien voor welke producten iemand kiest en om deze zo in te pakken dat de ontvanger een glimlach op haar gezicht krijgt als ze het pakketje open maakt. Ook word ik blij van een nieuw merk of een nieuw product dat ik aan het assortiment kan toevoegen en van de berichtjes van tevreden klanten.

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn droom is landelijke bekendheid voor Love Arganolie (en voor het product arganolie), een groter assortiment en uiteindelijk een mooie bedrijfsruimte met misschien zelfs een medewerker.

Bezoek Love Arganolie of volg Astrid op Facebook of Instagram.