Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Judith van webwinkel Lots of Balloons.

Lots of BalloonsDe persoon achter Lots of Balloons

Van jongs af aan ben ik al bezig met het verzamelen van recepten en kookboeken met hapjes. Thuis werd een feestje gevierd met veel mensen en lekkernijen. Altijd met een lekker kopje thee. De liefde voor thee, koken en gezelligheid heb ik dus van huis uit meegekregen.

Na een aantal jaar buitenland was het in het voorjaar van 2014 tijd om iets met deze passie te doen. Laten zien hoe leuk en gezellig een High Tea is en het mooie servies dat je daarvoor kan gebruiken. Een nieuwsbrief met allemaal wetenswaardigheden over High Tea en natuurlijk die leuke en lekkere recepten maakt het plaatje compleet. Het leuke van Lots of Balloons is het op zoek gaan naar mooie spullen waar ik mijn klanten vrolijk en blij mee kan maken. Thee smaakt toch lekkerder uit een leuke theepot met bijpassende mokken of kop en schotel. En een taart ziet er nog lekkerder uit op een mooie taartschaal en bijzondere gebaksbordjes.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gewoon begonnen. Niet geschoten is altijd mis is mijn motto. Inmiddels heb ik er al zoveel tijd ingestoken dat het gewoon een succes MOET worden. Ik ga er helemaal voor!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Alles wat je nodig hebt om een High Tea thuis te organiseren. Van taartschalen tot theepotten. Van thee tot kookboeken. En natuurlijk ook bakmixen, gebaksvorkjes, mokken…. En nog veel meer.

Lots of Balloons

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik zet een totaalconcept neer. Naast de producten staan er ook recepten op mijn site. Er zijn veel webshops voor servies en thee maar eigenlijk niet een die zich richt op het complete concept van High Tea thuis.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit huis, met uitzicht op de tuin. Mijn werkplek is redelijk chaotisch maar ik kan alles vinden!

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het feit dat zelfstandig ben en alles zelf kan bepalen. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid. Ik doe wat ik leuk vind en dat maakt mij bijzonder blij. En als ik dan positieve verhalen terug krijg van mijn klanten kan mijn dag niet meer stuk.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik heb er vele. Mijn brein gaat 24 uur per dag door. Op de korte termijn ga ik mij meer toeleggen op het geven van advies op het gebied van High Tea. Het uitwerken van thema’s bijvoorbeeld. De webshop krijgt een nieuwe naam (High tea boetiek) en Lots of Balloons wordt een soort paraplu merk. In de toekomst hoop ik hier meerdere activiteiten onder te hangen.

Lots of Balloons

Actie!

Met code hightea01 ontvang je 10% op gehele collectie. Deze code is geldig tot 10 maart 2016.

Bezoek Lots of Balloons of volg ze op FacebookTwitter. of Instagram.