Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Amber van webwinkel Little Small.

Amber - Little SmallDe persoon achter Little Small

Hi! Ik ben Amber, bijna 29 jaar en woon met mijn man en twee katten in een appartement in Utrecht. Naast mijn webshop Little Small ben ik grafisch ontwerper en communicatiemedewerker bij Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een super leuke en afwisselende werkinvulling!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Mijn broer Jorick heeft mij geïnspireerd om zelf een webshop te starten. Hij verkoopt stadskaarten in de trendy monochrome stijl via Kunst in Kaart. Omdat hij zoveel leuke reacties op zijn webshop ontvangt werd ik zelf ook heel enthousiast om een webwinkel te beginnen. Ik ben altijd al dol op dingen, spullen, die je blij maken. Even de ellende in de wereld laten vergeten. En daarom ben ik zelf Little Small begonnen, voor kleine items om cadeau te geven aan je zelf of een ander. En die hopelijk een glimlach op je gezicht toveren.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment van Little Small bestaat uit allerlei feel-good items. Spullen die handig zijn en waar je blij van wordt. Van praktische kinderspullen zoals speenkoorden en bijtringen tot speelse schoolkaarten in een nieuw jasje. En van kekke opbergtasjes tot trendy zwart-wit kaarten.

Little Small

Waarin is jouw webwinkel uniek?

De kinderaccessoires sluiten aan bij de trendy basic, monochrome, stijl van Voor kids, lifestyle en interieur. Geen schreeuwerige kleuren, maar een rustig palet. Veelal op maat gemaakt. En dat maakt het uniek.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk vanuit huis. Daar heb ik mijn ontwerpstudio met mijn MacBook en materialen om de items in elkaar te zetten. Als er een bestelling binnenkomt kan ik snel schakelen, want ik maak de meeste items zelf.

Werkplek Little Small

Wat vind je het leukst aan je werk?

De creativiteit die ik erin kwijt kan. Ik ontdek steeds weer nieuwe items die ik ook kan maken, maar dan net een tikkeltje anders. Of ik koop producten in bij derden met steeds weer een nieuw assortiment. De reacties die ik krijg zijn heel positief. Ook het delen op Instagram is super leuk en zorgt voor een hoop inspiratie.

Little Small

Wat zijn je toekomstdromen?

Little Small bestaat nu bijna 1 jaar. Mijn droom is dat de webshop uitgroeit naar iets waar ik van rond kan komen. Door steeds kleine investeringen te doen en zo te groeien. Met nog meer leuke items!

Bezoek Little Small of volg Amber op Facebook, Instagram of Pinterest.