Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Christa Tuijp van webwinkel Liefde keer 3.

De persoon achter Liefde keer 3

Ik ben Christa Tuijp, moeder van 3 mooie lieve dochters. Vandaar de naam: Liefde keer 3. Mijn hobby is het opknappen van meubels en het huis gezellig maken. Doordat steeds meer mensen aan me vroegen hoe maak je dat of hoe doe je dat, dacht ik: ik begin een winkel en webshop zodat veel mensen van mijn passie kunnen genieten.

Met veel liefde en passie restyle ik oude meubels en woonaccessoires.  Tijdens dit upcycling – en restylen wordt er veelal gebruik gemaakt van krijtverf, wat zorgt voor een mooi  effect.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

De winkel heeft een groot assortiment aan meubels en woonaccessoires, denk aan: retrokastjes, ledikantjes, commodes, (eet)tafels, stoelen, krukjes en retro-schoolmeubels. Een nieuwer concept binnen de winkel is Liefde Keer 3 MINI. In dit deel van de winkel vind je meubels voor de baby- en kinderkamer en vele artikelen voor de baby.

Voor de winkel werk ik samen met merken als A Little Company, CinniXL, Fresk, Kidscase, Funnies en Kletspot. Deze merken geven de mogelijkheid om bijvoorbeeld een mooie kraammand of een origineel verjaardagscadeau samen te stellen.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik onderscheid me door veel handmade spullen te verkopen. En altijd persoonlijk advies te geven.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Een kamertje met meubels, verf, kwasten en gereedschappen.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Dat mijn werk tevens mijn hobby is.

Wat zijn je toekomstdromen?

Dat mijn winkel maar heel bekend mag worden. Zodat heel veel mensen van onze mooie spullen kunnen genieten.

Actie!

Met code: webshop krijg je 15% korting op het volledige assortiment van Liefde keer 3.

Bezoek Liefde keer 3 of volg Christa op  of volg Christa Tuijp op Facebook of Instagram.