Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Miriam van webwinkel Jules Bean.

Miriam - Jules BeanDe persoon achter Jules Bean

Ik ben Miriam, de 26-jarige Harderwijkse ontwerpster achter Jules Bean.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Mijn webwinkel begon ik uit praktische overwegingen. Jules Bean was nog maar een mini-merkje toen ik in 2011 werd gevraagd om op een beurs in Barcelona te staan. Ik had een simpele website, en het leek me verstandig om een kleine webwinkel te openen zodat ook internationale klanten daar terecht konden voor hun eigen Jules Bean sieraad. Ondertussen staat er een nieuwe, betere en mooiere webshop online, omdat de simpele versie na een paar jaar toch niet meer voldeed (gelukkig!)

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment bestaat uit handgemaakte sieraden; allemaal unieke exemplaren waarvan van elk stuk maar eentje is gemaakt, of maar een heel kleine oplage is. De sieraden maak ik van bijzondere materialen als natuursteentjes, echte muntjes als dubbeltjes, en hoogwaardige metalen- en glaskralen.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Door het Jules Bean stempel; alle sieraden die ik maak zijn bijzonder en wars van ‘elk seizoen een ander kleurtje’. Ik geloof dat je je eigen stijl bepaalt door items te combineren waarmee je jezelf kan identificeren, en niet door blind te volgen wat er ‘voorgeschreven’ wordt. Ook onderscheidt Jules Bean zich door de persoonlijke benadering naar zowel retailers als webshop-klanten; bij elke bestelling krijg je bijvoorbeeld een extraatje om je te bedanken voor je bestelling. Het pakketje uitpakken is al een feestje op zich! Dit vind ik zo belangrijk zodat klanten weten dat het gewaardeerd wordt dat ze voor een sieraad van Jules Bean hebben gekozen!

Actie!

Als bezoeker van Ultimate Webshops krijg je 10% korting op de hele collectie op www.julesbean.nl met code OSN10. Geldig t/m 30 oktober.

Jules Bean

Bezoek Jules Bean of volg ze op Facebook of Twitter.