Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Ina van webshop I-Presents.

Meet: I-PresentsDe persoon achter I-Presents

Mijn naam is Ina den Boer, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben altijd op zoek om leuke creatieve ideeën uit te werken tot iets origineels. Ik ben 49 jaar en heb jarenlang als secretaresse gewerkt, in de detailhandelsbranche. Dit jaar ga ik samen met mijn gezin een mooie reis maken naar het Carribisch gebied, daar heb ik enorm veel zin in!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Toen mijn dochter nog in groep 1 van de basisschool zat hoorde ik vaak bij het wachten op het schoolplein moeders zuchten over het feit dat er weer getrakteerd moest worden en dat zij daar helemaal geen tijd of inspiratie voor hadden. Daardoor is bij mij het idee ontstaan om kant en klare traktaties in een webwinkel aan te bieden. Ik ben heel voorzichtig begonnen, met een minibudget en een minivoorraad uitdeelkadootjes van 36 bellenblaasjes en 24 potloodjes. Inmiddels zijn we ruim 6 jaar verder en staat mijn hele zolder met spullen, zijn we de grenzen over gegaan en is een Belgische domeinnaam van i-Presents een feit!

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment bestaat voornamelijk uit spulletjes die je nodig hebt om van je kinderfeestje een geslaagd feestje te maken. Dat begint met uitnodigingskaartjes, kant en klare traktaties, uitdeelzakjes, uitdeelkadootjes en uitdeeldoosjes. Te veel om op te noemen en eigenlijk, voor iedereen en in elke prijsklasse.

complete-traktatiemand-met-spekbollen-roze-met-witte-stip

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik zie dat veel concurrenten elkaar nadoen en vaak het zelfde assortiment voeren. Zelfs de foto’s op hun websites komen uit dezelfde doos. Ik probeer artikelen te voeren die anderen niet hebben, dus origineel van aard zijn. Soms gaat daar heel wat speurwerk aan vooraf maar dat maakt het juist zo leuk en zeker als mensen de artikelen dan ook zo waarderen!

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk volledig vanuit huis, daardoor ben ik ontzettend flexibel in werk en gezinsleven. In drukke tijden kan ik ’s avonds makkelijk doorwerken en overdag kan ik dan – als dat nodig is –  mijn kinderen bijstaan op en bij schoolactiviteiten. Dat flexibel zijn geeft een enorme vrijheid en dat vind ik erg fijn.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik nog steeds het ontvangen van reacties van klanten die zo ontzettend blij zijn met hun bestelde traktaties! Daar doe ik het echt voor!

Frozen-Elsa-traktatie-doosjes

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdromen: Ooit een fysieke winkel starten met daarbij een atelier waar ik workshops en kinder-knutselfeestjes kan organiseren. Kinderen lekker creatief bezig laten zijn met knutselspulletjes is zo ontzettend leuk! Het huren van een fysiek pandje voor deze droom is in mijn woonplaats helaas erg kostbaar, maar ik blijf dromen!

Bezoek I-Presents (NL) of I-presents (BE) of volg Ina op Facebook, Twitter of Pinterest.