Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Annie van webshop Hippe Freubels.

Annie NederendDe persoon achter Hippe Freubels

Ik ben Annie Nederend, een creatieve moeder die graag ook naast voor het gezin te zorgen iets voor haar eigen doet. Ik vind kinderen helemaal geweldig dus als ik met ze mag werken word ik daar heel vrolijk van.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

De webwinkel is begonnen met een vriendin en daarna ben ik alleen verder gegaan. Ik ben begonnen met unieke handbeschilderde kraamcadeaus. Ik vond dit geweldig om te doen maar miste het contact met kinderen. Vandaar dat de knutselmaterialen erbij zijn gekomen en dat ik nu kinderfeestjes en workshops organiseer.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Knutselmaterialen zoals foam clay en 3D verf, piepschuimletters.

Hippe Freubels

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik vind het fijn om persoonlijk contact te hebben met mensen en als er een kinderfeestje georganiseerd moet worden vind ik het belangrijk om iets te gaan doen wat de jarige echt wil. Vandaar ook het fijne persoonlijke contact met de mensen.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik werk voornamelijk nog in huis. Ik heb wel een ruimte waar mijn spullen staan maar daar kan ik helaas geen kinderen ontvangen. Ik ontvang de mensen thuis aan mijn grote eettafel en werk zelf ook veel aan de grote eettafel of in de ruimte buiten de deur waar ik wel alleen aan het werk kan.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het contact met de kinderen en steeds weer iets nieuws bedenken om te knutselen bij de workshops en kinderfeestjes. Zelf creatief bezig kunnen zijn de hele dag is geweldig!

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdroom is een ruimte waar kinderen binnen kunnen wandelen en aan een grote tafel gewoon even kunnen knutselen. Ook kinderen die het thuis iets minder hebben daardoor de kans te geven wel te kunnen knutselen maar er ook kinderfeestjes organiseren en alles bij elkaar op 1 plek te hebben. Zodat je er ook spullen kunt kopen.

Actie!

Met code ultimatewebshop ontvang je 10% korting op je bestelling. Geldig t/m 23 mei 2016.

Bezoek Hippe Freubels of volg Annie op Facebook of Twitter.