Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Isabel van webwinkel Demico Bijoux.

Demico BijouxDe persoon achter Demico Bijoux

Ik ben Isabel, mama van drie kindjes en sinds kort webonderneemster en maakster van persoonlijke (foto)sieraden. Op de eerste plek ben ik moeder, maar ik heb nu de mogelijkheid om mijn creatieve brein te delen met mensen!

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik was zelf op zoek naar een fotosieraad en vond deze ook. Toen ik het sieraad eenmaal binnenkreeg was ik licht teleurgesteld, ik had veel geld betaald en het zag er leuk uit, maar eigenlijk was het het geld niet waard. Ik dacht: “dat moet ik zelf wel kunnen maken” en zo ben ik mijn bedrijf begonnen. In het begin voor vrienden en familie. Later begonnen mensen op Facebook me aan te spreken en heel snel erna heb ik me ingeschreven bij de KvK. Want als je iets doet moet je het wel netjes en goed doen vind ik.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Demico Bijoux verkoopt persoonlijke en unieke fotosieraden en bijoux, lederen armbanden met verwisselbare sliders met eigen foto of tekst, fotokettingen en geboortesteenkettingen. Sinds kort werk ik samen met Bianca’s Engeltjes Sieraden, die beschermengeltjes maakt voor het Emma Kinderziekenhuis. Wij verkopen deze op onze site en maken er bijvoorbeeld een leuke, complete ketting van.

We pakken alle sieraden leuk en feestelijk in maar spenderen geen geld aan een dure verpakking, we houden liever onze prijzen laag. Daarnaast verkopen we ook leuke cadeaubonnen die in de webshop besteed kunnen worden.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Wij hebben het grootste aanbod qua typen en kleuren armbanden, typen sliders (schuivers) en formaten fotokettingen tegen een hele betaalbare prijs. Een uniek en persoonlijk cadeau moet voor iedereen haalbaar zijn. We ontwerpen helemaal naar wens van de klant zodat het echt een uniek sieraad wordt met een eigen verhaal.

Actie!

Met code DEMICO5 ontvang je 5% korting. De kortingscode is geldig tot 31 december 2014.

Demico Bijoux

Bezoek Demico Bijoux of volg ze op Facebook.