Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Martijn van De Online Kaarsenwinkel.

De online kaarsenwinkelDe persoon achter De Online Kaarsenwinkel

Mijn naam is Martijn Moes en ik ben al sinds 2000 bezig met websites. Ik heb inmiddels een bedrijf dat websites exploiteert, waaronder de webshop De Online Kaarsenwinkel en nog een aantal websites voornamelijk in de reisbranche.
Ik ben PHP programmeur van beroep en heb ook in de logistiek gewerkt.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Dat is een beetje een apart verhaal. Ik liep al een tijdje met de gedachten om een webshop te starten maar wist niet in welke artikelen. Er zijn al zoveel webshops dus het moest er niet eentje worden waar er al tig van zijn. Na een aanrijding liep ik een hersenschudding op, en in die periode vond ik ook het artikel dat ik wilde gaan verkopen: kaarsen. Geen standaard fabriekskaarsen, maar aparte en handgemaakte exemplaren.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Alle kaarsen in onze webshop worden met de hand gemaakt en beschilderd. We hebben een mooie collectie design kaarsen maar ook babykaarsen, trouwkaarsen en steenkaarsen met opdruk. Daarnaast hebben we ook nog “normale” kaarsen. Tevens kan ik foto’s en teksten op kaarsen drukken.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Prijs en levertijd. Sommige webshops hebben niet alles op voorraad en leveren op bestelling. Omdat de kaarsen handgemaakt worden kan de levertijd dan oplopen tot 3 weken en dat wil ik mijn klanten niet aandoen. De prijzen van de concurrent houd ik altijd goed in de gaten. Ik zit onder de adviesprijs van de leverancier. Tevens sta ik geregeld op braderie├źn door het hele land en dat doen de concurenten ook niet.

De Online Kaarsenwinkel

Bezoek De Online Kaarsenwinkel of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.