Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Manon van webwinkel De kleine geluksvogel.

Meet: De kleine geluksvogelDe persoon achter De kleine geluksvogel

Ik ben Manon 26 jaar oud en moeder van een zoontje dat net twee jaar oud is. Ik geef les in het basisonderwijs en ben sinds mei 2014 mijn eigen webshop ‘De kleine geluksvogel’ gestart.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Ik heb altijd al het gevoel gehad iets voor mij zelf te willen beginnen. Toen ik zwanger was werd voor mij steeds duidelijker waarin dat dan was. Passie voor kinderen is er altijd al geweest. Nu ik zelf zwanger was en moeder werd wist ik wat ik wilde. Want hoe leuk zou het zijn om een webwinkel te openen met de mooiste producten voor baby’s en kids. Juist nu ik zelf moeder ben weet ik welke producten echte musthaves zijn en handig in gebruik. Ook heel belangrijk. Daarnaast heb ik ook nog een kleine man in huis die de producten test. Dit is echt de kracht achter de webshop. De artikelen worden met liefde uitgekozen en uitvoerig bekeken en getest.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Ik vind het heel belangrijk om een assortiment voor zowel jongens als meisjes aan te bieden. Ik vind dat er vaak meer leuks voor meisjes is te vinden dan voor jongens. In mijn webwinkel probeer ik een assortiment voor zowel jongens als meisjes aan te bieden: houten speelgoed, baby beddengoed, badcapes, grote hydrofieldoeken, nachtlampjes, kinderkoffertjes, kinderservies en cadeau artikelen vind je bij ons voor zowel meisjes als jongens!

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Mijn voorkeur gaat uit naar producten die je niet zomaar in elke stad vindt. Het speelgoed dat ik verkoop vind je niet bij de Bart Smit. En het kinderservies niet bij de Hema. Dat maakt mijn webwinkel uniek. Daarnaast probeer ik regelmatig van producten te wisselen zodat er altijd wel weer iets unieks en leuks te shoppen is.

Meet: De kleine geluksvogel

Bezoek De kleine geluksvogel of volg ze op Facebook of Pinterest.