Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Marja van webwinkel Brass Sieraden.

Brass SieradenDe persoon achter Brass Sieraden

Mijn naam is Marja Bleumink. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen van elf – en een meisje van negen jaar. Als twaalfjarig meisje was ik regelmatig te vinden in de -toenmalige- Kralotheek op het Stadionplein in Amsterdam. Daar vlakbij zat ik op de middelbare school en met een schoolvriendinnetje kocht ik daar kralen om te verwerken in oorbellen, die ik natuurlijk zelf droeg. Sinds een jaar of vijf heb ik mijn hobby van vroeger weer opgepakt.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Omdat je op een gegeven moment zoveel sieraden hebt gemaakt, je kunt niet alles zelf dragen. Dus heb ik de stap gezet om de sieraden via internet te verkopen. Zelf vind ik het ook leuk om sieraden van anderen te dragen, ik koop dus ook weleens via internet iets bij een webshop.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Het assortiment bestaat voornamelijk uit armbanden, oorbellen en kettingen.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik onderscheid mij door er te zijn voor vrouwen ”met lef”. Durf de sieraden van Brass te dragen. Soms ‘one of a kind’ en altijd gemaakt in kleine oplagen. Met liefde gemaakt. De kralen koop ik in over de hele wereld, en zo hoop ik ook sieraden met kralen aan te bieden die anderen niet hebben. Ik gebruik twee slogans, t.w.: “Jewelry with a soul” en “The secret of great style is to feel good in what you wear” en dat vind je bij Brass sieraden.

Actie!

Met code ‘mijnverhaal’ ontvang je 20% korting op de gehele collectie van Brass Sieraden. Deze code is geldig t/m 31 oktober 2014.

Brass Sieraden

Bezoek Brass Sieraden of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.