Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Deze keer Fleur van webwinkel Bijouterie-Fleurie.

Fleur - BIjouterie FleurieDe persoon achter Bijouterie-Fleurie

Ik ben Fleur, 36 jaar, woon onder de rook van Amsterdam, hou van reizen en lekker eten, dat ik graag doe samen met mijn partner Floris. Ook ben ik de trotse eigenaresse van mijn webwinkel Bijouterie-Fleurie.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Het idee om een webwinkel te beginnen is ontstaan vanuit de gedachte om trendy en betaalbare sieraden en bijoux te verkopen. Zo is het ook voor de kleine portemonnee mogelijk om voor iedere gelegenheid, bij iedere outfit, een complete set te hebben.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Mijn assortiment is erg breed, van armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, tot haarmode, wintermode en zonnebrillen. Voor ieder wat wils en dat voor een betaalbare prijs.

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Er zijn enorm veel webwinkels in bijoux in omloop, dus het is erg lastig om onderscheidend te zijn. Mijn sieraden lever ik in luxe satijnen zakjes, deze zijn duurzaam en je kunt je sieraden daarin bewaren. Daarnaast heb ik regelmatig kortingsacties en zijn mijn artikelen scherp geprijsd.

Actie!

Bezoekers van Ultimate Webshops krijgen altijd 15% korting op het assortiment (met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen). Gebruik de kortingscode ULTIMATE.

Bijouterie-Fleurie

Bezoek Bijouterie-Fleurie of volg ze op Facebook, Twitter of Pinterest.