Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Marly Frijters webwinkel Babywinkel Zwart Wit.

De persoon achter Babywinkel Zwart Wit

Ik ben Marly, 34 jaar, samenwonend en moeder van een stoere jongen van 1,5 jaar. Na mijn hbo opleiding marketing & communicatie heb ik in de reisbranche gewerkt en sinds een paar jaar run ik samen met mijn vriend een kranenspuiterij. Ontzettend leuk en uitdagend, maar omdat ik ook graag iets wilde doen met mijn passie voor mode en lifestyle heb ik een jaar geleden mijn eigen webwinkel opgezet.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Tijdens mijn zwangerschap was ik (uiteraard net als vele andere moeders in spe!) op zoek naar de leukste babykamer en de mooiste babykleding. Wat ik tegenkwam was natuurlijk vooral veel roze /blauw en allerlei snoezige tierelantijntjes, maar ik wilde juist eens iets anders dan anders. De monochrome (zwart wit) trend zag je toen al opkomen in lifestyle & woonmagazines en ik vond dit ook wel heel hip, stoer en uniek voor de babykamer en de babygarderobe. Op dat moment ontstond het idee om zelf aan de slag te gaan in babykleding en babykamer accessoires in de monochrome stijl.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Ons assortiment bestaat uit baby- en peuterkleding en babykamer accessoires, uiteraard alles in zwart wit prints. In de kledingcollectie hebben we een aantal mooie merken opgenomen die je niet op elke hoek van de straat ziet. Stoere kleding gemaakt van mooie stoffen en met unieke prints of leuke illustraties en teksten. Ook hebben we een kledinglijn van biologisch katoen. Voor de babykamer vind je bij ons allerlei accessoires zoals ledikantdekens, opbergers en posters.

Babykamer - Babywinkel Zwart Wit

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Er zijn niet veel webwinkels die alleen zwart witte babyspullen verkopen. Wij hebben een breed assortiment in juist deze specifieke stijl. Daarbij vind ik het belangrijk dat je nakomt wat je belooft, dus een goede service, kwaliteit en snelheid. Dat zijn toch ook de belangrijkste redenen waarom mensen online shoppen.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek met computer kun je een gestructureerde chaos noemen. Het lijkt enorm rommelig, maar ik weet precies wat waar te vinden. De voorraadruimte is daarentegen erg geordend, dat moet ook wel want het is wel zo fijn om je bestellingen makkelijk en snel klaar te kunnen maken.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Ik vind eigenlijk alles leuk, van het ontwerpen van de winkel tot de inkoop van producten tot het verwerken van de bestellingen. Maar ok, het allerleukste is toch wel een blije klant die een foto stuurt met een baby in de outfit die bij ons is gekocht.

Babywinkel Zwart Wit

Wat zijn je toekomstdromen?

Cliché, maar ik hoop gewoon dat ik lekker druk kan blijven met de webwinkel want het is erg leuk om te doen en nog steeds heel goed te combineren met het moederschap!

Actie!

Speciaal voor bezoekers van Ultimate Webshops is er een korting van 10% die geldig is op de gehele collectie. Gebruik hiervoor de volgende code bij het afronden van je bestelling: BWZ1617. De korting is geldig t/m 31 juli 2017.

Bezoek Babywinkel Zwart Wit of volg Marly op Facebook.