Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer José Borst van webwinkel Babyslofje-online.

Jose Borst - BabyslofjeDe persoon achter Babyslofje-online

Ik ben José, ik ben bijna 46 jaar, getrouwd met Marcel en trotse moeder van drie puberzonen en één (bijna) pubermeisje. In mijn spaarzame vrije tijd probeer ik wat series online te volgen, veel te wandelen en ik probeer sinds kort een veganistische manier van eten te volgen dus ik sta vrij veel te kokkerellen (aangezien de rest van het gezin hier niet aan mee wil doen;-)

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

In een heel ver verleden ben ik een soort van webshop gestart toen mijn eerste kindje werd geboren. Ik was op zoek naar kleding, betaalbare kleding, en ging ook de gedragen kleding weer online verkopen. Later heb ik dit uitgebouwd tot een volwaardige webshop met kinderkleding en van daaruit ben ik weer verder gegaan met de Babyslofjes en schoentjes. Mijn man had een veeleisende baan waarvoor hij veel in het buitenland zat dus een eigen bedrijf was met vier kleine kids voor mij beter haalbaar dan een baan buitenshuis.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Na de verkoop van de webshop ben ik verder gegaan met een nieuwe webshop, babyslofje-online. Deze webshop heeft voornamelijk babyslofjes en loopschoentjes in het assortiment maar we breiden langzaam uit met kraamcadeautjes en speelgoed.

Babyslofje

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik heb de klantenservice heel hoog zitten, benader klanten ook persoonlijk en voor mij is elke klant belangrijk. Ik vind dat elk kindje slofjes moet hebben die ook echt passen dus samen kijken we naar de beste oplossing.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik ben van het industrieterrein vertrokken dus van 130 m2 ben ik teruggegaan naar zo’n 6 m2 dus op het moment is mijn werkplek vooral rommelig. Maar gestructureerd, ik weet alles te vinden en ruim altijd aan het eind van de dag weer op. Maar sommige werkdagen verlopen gestructureerd en soms weet je aan het eind van de dag gewoon niet meer wat je nou gedaan hebt. Ik werk wel heel vaak volgens schema’s, ik probeer een vast schema voor mezelf aan te houden en punt voor punt af te werken. Dat werkt voor mij heel goed anders verzand ik in details en is aan het eind van de dag niets af.

bobux - Babyslofje

Wat vind je het leukst aan je werk?

Toch het contact met de klanten. Wat ik ook heel erg leuk vind is het zoeken naar mooie nieuwe artikelen voor in de webshop.

Wat zijn je toekomstdromen?

Ik zou dit werk graag willen blijven doen. In de toekomst zou ik graag iets willen opzetten om nieuwe, startende webwinkeliers te helpen in de wirwar van regels en nieuwe dingen die je tegenkomt als je een webwinkel wilt opzetten. En dan graag ook dit werk doen in de tijd die ik ervoor gesteld heb voor mezelf. En op die manier ietsje meer tijd voor mezelf kunnen  creëren want die schiet er nogal bij in op het moment

Bezoek Babyslofje-online of volg José op Facebook, Twitter of Instagram.