Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen. Dit keer Diana Kuijpers van webwinkel B-Beachi.

Meet: B-BeachiDe persoon achter B-Beachi

Mijn naam is Diana Kuijpers en ik ben 55 jaar oud. Samen met mijn man heb ik 3 kinderen.

Waarom ben je jouw webwinkel begonnen?

Aangezien ik allerlei ideeën heb besloot ik dat het op mijn 54e hoog tijd tijd werd om een van deze ideeën uit te werken. Dat heb ik dus gedaan. Naast mijn andere werk heb ik nu een webwinkel en produceer ik de Danga.

Onze oudste dochter woont in Rio de Janeiro en tijdens onze reis naar Brazilië werd ik geïnspireerd door de Braziliaanse canga. Liggend op de canga zag ik de voordelen van het strandlaken in en bedacht dat het leuk zou zijn om de canga in Nederland te introduceren maar dan bedrukt met typisch Nederlandse afbeeldingen. Zo ontstond de Dutch canga ofwel de Danga.

Nadat Inge Polman 10 prachtige designs had gemaakt heb ik de Danga’s laten produceren in Indonesië. Eveneens heb ik gespen ingekocht uit Indonesië. Nadat de Danga’s op 1 mei 2015 in Nederland aan kwamen zijn we ze gaan verkopen in de webwinkel. De Danga’s en de Danga gespen worden daarnaast verkocht aan de detailhandel.

Waaruit bestaat het assortiment van je webwinkel?

Danga’s en Danga gespen en in de winter omslagdoeken c.q. poncho’s.

Grachtenhuisjes B-Beachi

Waarin is jouw webwinkel uniek?

Ik onderscheid me van andere webwinkels met mijn assortiment. Ik laat de Danga’s zelf produceren in Indonesië en ze zijn dan ook alleen via mijn webwinkel en de verkooppunten te koop.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik doe dit naast mijn werk. Mijn werkplek voor de webwinkel is mijn computer en mijn opslag voor de Danga’s en de Danga gespen.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Ik vind het leuk om nieuwe ideeën uit te werken. Zo liggen er nu een aantal nieuwe ontwerpen op de plank waarvan 1 met nog andere mogelijkheden.

Tulpenveld B-Beachi

Wat zijn je toekomstdromen?

Mijn toekomstdroom is dat B-Beachi zo goed gaat lopen dat ik het uit kan breiden met nieuwe ontwerpen en andere items. Mijn ultieme droom is dat het zo goed gaat lopen dat ik een goede doelen Danga kan maken waarvan alle winst naar een goed doel kan gaan. Het idee voor zo’n goede doelen Danga ligt al klaar!

Actie!

Met code juni/juli/2016 ontvang je tot en met 31 juli 2016 10% korting bij aankoop van een Danga.

Bezoek B-Beachi of volg Diana op Facebook of Pinterest