Handig: snel leverende (kleding) webshopsZo af en toe komt het voor dat je heel opeens een nieuw jurkje, een nieuwe broek of een nieuw shirt nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een feestje of uitje de volgende dag. Je schrikt dan als je je beseft dat je geen tijd meer hebt om dat wat je nodig hebt te gaan kopen. Laatst (enkele dagen voor Valentijnsdag) had ik zelf zo’n moment toen ik vergeten was een cadeau te halen voor Valentijnsdag wat toen toch wel snel dichterbij kwam.

Omdat ik – in verband met werk – geen tijd had om op pad te gaan, was ik aangewezen op online shoppen. Op zich geen probleem, maar toch heeft winkelen in “echte winkels” nog wel wat voordelen ten opzichte van online shoppen. Eén daarvan is dat je alles wat je koopt bij gewone winkels gelijk mee naar huis kan nemen. Bij online winkelen ben je aangewezen op de levertijden die webwinkels hanteren, en dat verschilt nogal per webwinkel.

In mijn geval wilde mijn geliefde graag een nieuwe zwarte broek hebben, omdat de oude al enigszins faal was geworden door het vele dragen. Omdat ik niet al te ruim zat in de dagen (het was 2 dagen tot Valentijnsdag), had ik een overzicht nodig van de levertijden van verschillende kleding webshops. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op vandaagbesteldmorgeninhuis.nl, wat een site is die – zoals de naam al doet vermoeden – een overzicht biedt van webwinkels die zo snel leveren dat je je bestelling morgen in huis hebt. Hartstikke handig, omdat ik meteen de webwinkels bij de hand had waarvan ik wist dat ze het cadeau snel konden leveren.

Nadat ik via die site uitkwam bij The Sting, Wehkamp en WE heb ik uiteindelijk de broek gevonden die mijn lief nu regelmatig draagt. Eind goed al goed dus… Over een aantal jaren zal ‘vandaag besteld morgen in huis’ vast de norm worden omdat webwinkels in rap tempo de verschillen met fysieke winkels proberen te verkleinen. Vandaag de dag is dat echter nog niet het geval, dus… Als je een cadeau of kleding voor jezelf nodig hebt, dan hoop ik dat je wat met mijn tip kan. Oh, en de broek in kwestie zie je op de foto.