Notitieboeken kun je niet genoeg hebben. Ze zijn ideaal om snel wat op te schrijven, om een boodschappenlijstje te maken bijvoorbeeld of een notitie dat je iemand even terug moet bellen. Maar ze zijn ook ideaal om nieuwe plannen in op te schrijven en uit te werken. Overal heb ik notitieboekjes liggen. Een in mijn tas, meerdere op mijn werkplek, in een la in de woonkamer en zelfs op mijn nachtkastje vind je er een.

Omdat januari voor velen in het teken staat van een nieuw begin; nieuwe plannen voor het komende jaar, verzamelde ik hieronder de leukste notitieboeken. Ik vind de notitieboeken met zo’n lint of touwtje eromheen helemaal geweldig. Welke is jouw favoriet?

Notitieboeken top 10

  1. Fiori Hervulbaar Leren Notitieboek Middelgroot Chocoladebruin
  2. Nuuna Notitieboek My Private Exhibition
  3. Leren Notitieboek Rose d’Oro Groot Navulbaar
  4. Leuchtturm1917 Medium Notitieboek Gelinieerd Zwart
  5. Navulbaar Linnen Notitieboek Zandkleur
  6. Amalfi Leren Notitieboek Middelgroot Limoen
  7. Bindewerk Blanco Receptenboek / Kookboek Antraciet
  8. Nuuna Notitieboek The Master Plan
  9. Amalfi Leren Notitieboek Middelgroot Zonnebloemkleur
  10. Nuuna Notitieboek Oh Yeah!