Astrid van EsdonkHoi – leuk om kennis met je te maken! Mijn naam is Astrid van Esdonk – geboren in oktober 1978, getrouwd en op dit moment woonachtig in Tirol, Oostenrijk. Over het hoe, waarom en wanneer van het leven in een ander land houd ik een blog bij: vrouwvaneenwetenschapper. Ik werk als freelance tekstschrijver, redacteur en projectmanager, onder de naam Tekstbureau Flytande. Voordeel van mijn werk is dat je het overal kunt doen – ik heb niet veel meer nodig dan een laptop en een internet verbinding. Ook hier in de bergen werk ik dus vrolijk door!

Sinds mei 2011 run ik daarnaast een webshop in ansichtkaarten, Cardcetera. Dit doe ik samen met mijn zus. Ik ben vooral bezig met de vindbaarheid en het assortiment, zij met de klanten en de bestellingen. De webshop komt voort uit mijn passie voor het sturen en schrijven van kaarten – ik ben een actief postcrosser en swapper van kaarten. Daarnaast schrijf ik ook veel brieven. Een webshop met een groot assortiment kaarten kende ik echter nog niet; vandaar dat ik die zelf ben begonnen.

Ik ben al vele jaren een actief koper en verkoper via internet – een echte ervaringsdeskundige dus! Nu ik in Oostenrijk woon koop ik eigenlijk alleen nog maar meer via internet: sommige zaken zijn hier toch minder makkelijk verkrijgbaar dan in Nederland. Ik zal in mijn blogs schrijven over leuke of bijzondere webshops die ik ben tegen gekomen, mijn ervaringen als webshop eigenaar en over het leven in het buitenland.

Veel plezier!

 

Mijn Blogs: